Liigat

Liigan sarjajumbo vaihtui – tyvipään kamppailussa maalitalkoot

07.01.
2016
4 Kommenttia
4
Liigat
Nokian KrP kaatoi SalBan lukemin 11-5 ja nousi Salibandyliigan jumbosijalta kaksi pykälää ylöspäin. Arkistokuva: Topi Naskali

Nokian KrP kaatoi SalBan lukemin 11-5 ja nousi Salibandyliigan jumbosijalta kaksi pykälää ylöspäin. Arkistokuva: Topi Naskali

Nokian KrP ja Rauman SalBa mittelivät sarjapisteistä torstain ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa. Kotijoukkue KrP nappasi ottelusta tärkeät kaksi pistettä loppulukemin 11-5.

Kotijoukkueen tehomiehiä olivat 1+3 tehtaillut Antti Naskali sekä 2+1 takonut Domokos Racz. Joni Henttonen osui kahdesti ja Morics Krumins sekä Tomi Kolkkanen nakuttivat pisteet 1+1. Jesse Vainio tarjoili kaksi maalisyöttöä. SalBan Antti Keskitalo iski pisteet 1+2 ja Jani Lehtoniemi osui kahdesti.

KrP nousi voitolla sarjan jumbosijalta kaksi pykälää ylöspäin sijalle 12. Joukkue on parantanut otteitaan viime aikoina ja voittanut viimeisistä kuudesta ottelusta kolme. SalBa taasen tipahti sarjataulukon toiseksi viimeiseksi. Joukkue vaeltaa tällä hetkellä yhdeksän ottelun voitottomassa putkessa. Sarjan perää pitää nyt Lappeenrannan NST.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keke
07/01/2016
M-Team muuten voitti sunnuntaina Olsin. Tasapuolista uutisointia teillä. No onneks on ssv ja classic.. Nooot!
Huutokauppakeisarin Markku
08/01/2016
Menin piruvie ostamaan lipun Superfinaaliin kun ymmärsin Mäkilän puheista että Salba pelaa siellä!!!
joku raumalais fani
08/01/2016
Tuntuu Mäkilän puheetsamalta kuin hallituksen. Oman pikku egon pönkitystä. Tsemppiä raumalaisille
Takapiru
08/01/2016
Joko napsahti kamelin selkä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.