Divarit

Liigassa yllättänyt maalivahti jatkaa kauden loppuun Suomen mestareiden riveissä

19.01.
2016
0 Kommenttia
3
Divarit
Hannes Hannula on osoittanut olevansa liigatason maalivahti. Kuva: Juhani Järvenpää.

Hannes Hannula on osoittanut olevansa liigatason maalivahti. Kuva: Juhani Järvenpää.

Hannes Hannula yllätti kaikki pelaamalla nollapelin liigadebyytissään SPV:n paidassa. SB Vaasan sopimusmaalivahti jatkaa Divari-seuran nettisivujen mukaan loppukauden hallitsevien Suomen mestareiden riveissä.

Hannula on pelannut nyt neljä kokonaista ottelua – Viikinkejä, Kooveeta ja kahdesti SalBaa vastaan – sekä Nokian KrP:tä vastaan yhden erän. Hän on Salibandyliigan torjuntatilastoissa Classicin Lassi Torisevan jälkeen toisena torjuntaprosentilla 84,27 %. Päästettyjä maaleja on vain 2.80 ottelua kohden.

Voidaan puhua melkoisesta jymy-yllätyksestä, sillä SB Vaasassa Hannula jäi kolmosvahdin rooliin alkukaudesta. Hän siirtyi SPV:n mukaan seurojen välisen farmisopimuksen myötä.

– Eihän sitä ennen kautta olisi uskonut, että ollaan tällaisessa tilanteessa joulun jälkeen. Loistava fiilis on, Hannula kertoo SB Vaasan nettisivuilla.

Hannulan tilastoista löytyy erikoinen fakta, sillä hän on pelannut urallaan nollat SPV:n paidassa liigassa, SB Vaasan nutussa Divarissa ja myös Nurmon Jymyn veräjänvartijana Pohjanmaan kakkosdivarissa. Hän on torjunut kaikki nollapelinsä tämän ja viime kauden aikana.

SB Vaasan uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.