Divarit

Jättiyllätys liigassa: Happee murskattiin Espoossa – katso lauantain salibandytulokset

23.01.
2016
15 Kommenttia
2
Divarit
Westend Indians kuritti sarjakärki Happeeta lauantain kierroksella. Arkistokuva: Salibandyliiga

Westend Indians kuritti sarjakärki Happeeta lauantain kierroksella. Arkistokuva: Salibandyliiga

Espoolainen Indians vastasi lauantaisen salibandykierroksen yllätyksestä, kun se kaatoi kotonaan Jyväskylän Happeen. Lukemat kirjattiin espoolaisten hyväksi peräti 9–3.

Avauserän jälkeen Indians johti kamppailua 4–2, mutta iski toisessa erässä jyväskyläläisten tilanteen hankalaksi, kun Ville Kangasmäki iski Otto Lehkosuon esityöstä lukemiksi jo 6–2. Tahti ei hiipunut päätöserässä, vaan kotijoukkue jatkoi tehokkaasti. Veli-Matti Hynysen tekemä 9–3-kavennusmaali jäi lopulta Happeen kannalta vain laihaksi lohduksi, kun pisteet jäivät Espooseen.

Indiansin tehokkain olivat kolme tehopistettä iskeneet Joonas Föhr (2+1) ja Eino Pesu (1+2).

Lappeenrannan NST otti lauantaina tärkeän kotivoiton kaatamalla SB-Pron naisten Salibandyliigassa. Lukemin 4–0 tulleessa voitossa sankarin rooliin nousi maajoukkueestakin tuttu NST-maalivahti Jonna Mäkelä 28 torjunnallaan.

Mäkelä on liigan torjuntaprosenttitilaston kärkipaikalla selvällä erolla muihin. 10 ottelun jälkeen torjuntaprosentti on huikea 91,15.

NST:n ykköskentän hyökkääjä Heli Suoreijus iski joukkueelleen kaksi maalia SB-Prota vastaan. Mia Karjalainen keräsi niin ikään kaksi (0+2) tehopistettä. NST on sarjassa toisena, kun taas SB-Pro tippui tappion myötä neljänneksi.

Miesten Divarissa pelaavan Uusikaarlepyyn Blue Foxin synkät ajat saivat jatkoa. Vahvasti syksyllä esiitynyt joukkue hävisi lauantaina Oulussa Kellon Lyönnille maalein 6–3. Blue Fox on nyt pelannut kahdeksan voitotonta ottelua perättäin.

KeLylle voitto oli ensimmäinen viimeiseen viiteen peliin. Joukkueen tehokkaimpia olivat lauantaina Toni-Matti Koskelo (2+1) ja Matias Moilanen (0+3).

Miesten Salibandyliiga
17:00 SPV-Classic 2-4 Ottelutilastot, Juha Käenmäen ottelukuvat
18:00 Indians-Happee 9-3 Ottelutilastot
18:00 M-Team-Koovee 5-9 Ottelutilastot
18:30 TPS-OLS 4-3 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:00 NST-SB-Pro 4-0 Ottelutilastot
14:45 Koovee-JoKa 13-3 Ottelutilastot
15:45 M-Team-Classic 4-5 Ottelutilastot
18:00 Happee-TPS 3-8 Ottelutilastot
18:30 PSS-O2-Jyväskylä 8-2 Ottelutilastot

Miesten Divari
15:00 KeLy-Blue Fox 6-3 Ottelutilastot
16:00 SB Vaasa-Steelers 6-7 Ottelutilastot
17:00 LaSB-Josba 7-3 Ottelutilastot
18:00 LNM-ÅIF 11-1 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Viikatemies
23/01/2016
Limingassa nähtiin tänään kotijoukkueelta huikea esitys, ÅIF sai kunnolla kuonoon. Loppunumerot 11-1 ei jätä minkäänlaisille selittelyille sijaa. Niittarit oli kaikessa parempi.

Nyt LNM:llä on myös maalivahti, joka mahdollistaa voittamisen. Ylikorpelan Sami otti tänäänkin huikeita koppeja. Viime vuoteen verrattuna otteet ovat parantuneet huimasti, myös muulla joukkueella.

Tästä on kyllä hieno jatkaa kautta kohti pudotuspelejä! Punaset taistelee!
ohoh
23/01/2016
Spv-Classic pelin katsoneena täytyy vaan ihmetellä miten Mika Kohonen on kerännyt massaa :O siis ihan kunnolla oli tullut vatsaa herralle, ainakin näin striimin välityksellä katsottuna.
Peku
23/01/2016
Ohhoh - vielä enemmän täytyy ihmetellä sitä millaista sikaa nimimiehet saavat pelata. Salin olisi pitänyt laittaa ainakin kolme kertaa jäähylle mutta edes liigan "parhailla" tuomareilla ei näköjään ole uskallusta laittaa maajoukkuemiestä jäähylle. Tuomareille erittäin heikko arvosana - taas valitettavasti sama juttu. Ja samoin jäi viheltämättä rikkeitä toisinkin päin eli ei ole merkitystä sillä minkä väriset lasit on päässä. Salinin toimien hyväksyntä oli vain todella läpinäkyvää.
Espoo
23/01/2016
Loistavaa Inkkarit, Happee oli paperia espoolaisille. Salibandyn ns. asiantuntijat ovat ennakoineet pudotuspelijoukkueet ja finaalikin on pelattu etukäteen.
Todellisessa elämässä pelit on vasta alkamassa, varsinkin espoosta on odotettavissa lisää ns. yllätyksiä molemmilta seuroilta.
Spokki
23/01/2016
Spvllä on ongelma: mika kohonen
Tieto
23/01/2016
Joutuu vähän kompata Spokkia. Ykköskentän nopea pelaaminen tyssää arvostamaani Senioriin. Kuinkahan kauan menee et Koponen hoksaa siirtää Senioriin 2-3 ketjujen sentteriksi? Siellä nimenomaan auttaisi joukkuetta parhaiten. Mutta velipojat pelaa yhdessä ja joukkue voi vain haaveilla edes mitalista. Silti kaikki kunnia tänään Clasulle! Ennustan Clasun vievän mestaruuden tänä vuonna. Siis jos Speve ei ehdi muuttaa peliään.
Api
23/01/2016
Streamin reissussa katsoneena, niin miten ihmeessä tuomarimies ja kommentaattori voi päästää suustaan jotain tuonlaista että vaparin voi antaa liikkuvaan palloon. Tässä tapauksessa vielä kuljetuksesta.
Tyhjää täynnä
23/01/2016
Voisiko jo lopultakin vaihtaa tuon kommentaattorin? Helanen puhuu yhden ottelun aikana niin paljon p....aa, että sillä lannottaisi Pohjanmaan pellot pariin kertaan.
Ööö
23/01/2016
API, miksei vaparia voisi antaa liikkuvaan palloon? Sehän on suomen ETV:n virallisissa tulkinnoissa (vai olisiko jopa sääntökirjassa) että pallon ei tarvitse olla täysin paikallaan, kunhan se on suunnilleen oikeassa kohdassa kun vapari annetaan.
Timotei
24/01/2016
Indians oli tänään hyvä, mutta oli kyllä ehkä huonoin ja hengettömin Happee moneen moneen vuoteen. Hyökkäyksestä puuttui huolellisuus ja puolustuspeli ei tuntunut kiinnostavan ketään mikä taas näkyi runsaina 2-1 ja 3-1 hyökkäyksinä Intiaaneille. Kotilaisen poissaolo näköjään tekee kakkoskentästä täysin hyödyttömän, on nimittäin joka kerta ollut aivan susi kun Peter on pois.
S7
24/01/2016
Jep, kyllä flegu-Johannes on ihan hyödytön ilman Petteriä rinnalla! Luulin näkeväni toisen huippukamppailun/tai ainakin hyvän pelin(vrt. oilers-ssv) perättäisenä päivänä, mutta pettymys oli suuri. Mitään toki en halua ottaa poissa inkkareilta hyvä peli heiltä, mutta olihan Happee luvalla sanoen umpisurkea...
Viikari
24/01/2016
Niittarit kellisti rantaruåttalaiset ja vedonlyöjät kiittää. Taitaa olla sibbo pojkarna vielä sunnuntainakin päät pyörällä kun Kely iskee ja kellot lyövät
Hapeton
24/01/2016
Kyllä jokainen joukkue "tarvitsee" sen kunnon kyykkäyksen kauden aikana, koko ajan ei vain voi voittaa ja suorittaa maksimaalisesti. Aina se on niin ollut ja näkyy olevan edelleen. Kysymys onkin siitä, jääkö se siihen ja saadaanko kurssi korjattua nopeasti. Classicista en tiedä, Nykky on tuonut konemaisen varman suorittamisen mukanaan. Jospa säästävät plejareihin :)
Jepjep
24/01/2016
Viikari heh, joka jengille osuu välillä yks huono peli, ei osu salama tällä kertaa samaan paikkaan kahta kertaa eli ÅIF lähtee kotiin pojojen kanssa ;)
Viikari
25/01/2016
Joojoo, viime kaudella ÅIF pisti pystyyn Vaasassa varsinaisen ilotulituksen ja hävisi 13-0. Huhutaan, että pitkillä pelimatkoilla sipoon pojat laittavat viihdekanavan päälle. Eipä lähenyt ÅIF kotimatkalle pojojen kanssa. Nihkeä tasuri Kelyn kanssa ja oikeasti Kely oli lähempänä voittoa. Ilman hylättyä maalia Kely olisi ottanut täyden pistepotin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.