Liigat

Nuorten maajoukkuevalmentaja jatkaa porvoolaisen liigajoukkueen peräsimessä

05.01.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Jukka Kouvalainen toimii myös tyttöjen salibandymaajoukkueen pääkäskijänä. Kuva:

Jukka Kouvalainen toimii myös tyttöjen salibandymaajoukkueen pääkäskijänä. Kuva:

Tyttöjen U19-salibandymaajoukkueen pääkäskijä Jukka Kouvalainen jatkaa PSS:n naisten Salibandyliigajoukkueen luotsina ainakin kauden 2016-2017 loppuun. Kouvalainen käyttää näin ollen 1+1-vuotisessa sopimuksessa olleen optiovuoden.

Porvoolaisjoukkueen kausi on sujunut tähän mennessä varsin hyvin ja PSS löytyy tällä hetkellä sarjataulukon kolmossijalta. Kouvalainen kommentoi PSS:n sivuilla valintaa ”melko helpoksi” ja kertoi viihtyneensä joukkueen peräsimessä.

Samaan syssyyn joukkue ilmoitti, että maalivahtiosasto vahvistuu Mia Hermanssonilla. Hermansson on edustanut liigatasolla aiemmin OLS:aa ja NST:tä, mutta ei pelannut viime kaudella missään äitiysloman vuoksi. Hermanssonin tyttönimi on Rinta-Valkama ja veräjänvartija on pelannut urallaan kaikkiaan 72 liigaottelua. Palkintokaapista löytyy yksi hopeinen ja pronssinen SM-mitali.

PSS:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.