Divarit

Oilers vahvempi pääkaupunkiseudun klassikkokohtaamisessa

22.01.
2016
3 Kommenttia
4
Divarit
Santeri Lindfors iski tehot 1+1 Viikinkejä vastaan. Kuva: Jari Turunen

Santeri Lindfors iski tehot 1+1 Viikinkejä vastaan. Kuva: Jari Turunen

Esport Oilers kellisti Viikingit perjantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa lukemin 4-3.

Espoolaisjoukkueen tehomaakareina häärivät 1+1 tehtailleet Teemu Suomalainen sekä Santeri Lindfors. Ilari Talvitien laukoma 4-2-maali kolmannen erän alussa jäi ottelun ratkaisuosumaksi. Joonas Kaltiainen torjui 20 laukausta. Viikinkien maaleista vastasivat Miko Kailiala, Mikael Lax ja Jani Hyytiäinen.

Oilers vankisti voitolla asemaansa sarjan kolmostilalla. Tappio oli Viikingeille ensimmäinen sitten marraskuun puolivälin. Helsinkiläisjoukkue on nyt neljäntenä.

SBS Wirmo tykitteli PirPin kumoon miesten Divarissa lukemin 12-6. Kotijoukkueen pistehirmu oli 4+1 mättänyt Joakim Ervast. Antti Vuorinen laukoi hattutempun ja Matti Alivuotila iski pisteet 1+2. Erityismaininnan ansaitsee maalivahti Aleksi Vainio, joka keräsi ottelussa peräti kaksi maalisyöttöä. Vieraiden Janne Nousiainen tehtaili 1+2, ja Juho Vähätalo sekä Konsta Tykkyläinen onnistuivat pistein 1+1.

Wirmo jatkaa kolmanneksi viimeisenä. Välimatka sarjapaikan säilyttämiseen oikeuttavaan 11 sijaan kaveni nyt kahteen pisteeseen. PirPin tilanne on epätoivoisempi. Joukkue on sarjajumbona ja selville vesille on matkaa kaikkiaan kahdeksan pistettä.

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
Oilers-Viikingit 4-3 Ottelutilastot

Miesten Divari
SBS Wirmo-PirPi 12-6 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
ou mama
22/01/2016
no oliks hyvä matsi, ainakin melko tasainen tuloksen perusteella?
Espoo
23/01/2016
Eilinen peli oli juuri sellainen mikä pitää nähdä katsomossa. Mahtavaa salibandyviihdettä joka sytyttää katsomon. Vastaava jännitysnäytelmä oli Oilers- Classic, joka on jäänyt mieleen tältä kaudelta.
Viikingit on nostanut tasoaan syksyn taapertamisen jälkeen hienosti vaikka se ei riittänyt öljymiehiä vastaan jotka osaavat nyt puolustaa kokonaisuutena.
Oilerssilta puuttui hyökkäyksestä Raikamo ja Hänninen, molemmat tarvitaan ratkaisupeleihin. Vastaavasti esille on noussut nuoremmat Koskinen ja Suomalainen jotka vakinnuttavat paikkansa miehistössä.
Ottelun paras peljaaja oli yllättäen Markus Olkkonen joka taistelee uskomattomalla sykkeellä kun ottaa vielä huomioon että miehellä oli vasta kolmas peli liigassa tällä kaudella.
Casperin 300. piste liigassa on nuorelta mieheltä miyös hatunnoston arvoinen suoritus!
Toivottavsti Öljymiehet jatkaa viikon kuluttua voittoputkea ja keskittyvät enemmän pallollisen pelin kehittämiseen, aikaa on rittävästi.
S7
23/01/2016
Oli kyllä hyvä matsi netinkin välityksellä, vaikka nyt jäikin voitto espooseen.

Olkkosesta takin kääntäjä suolataan, no ei vaan, hyvin se veti. Manner nosti kyllä ihan asiallisen asian esiin studiossa, 2 divarin tason suhteessa liigaan, tosta tottakait jengi oli heti vetänyt herneet nenään:-D. Totuus on, että nyt pitäisi liiton alkaa heräämään ja vähentämään jengejä tossa sarjasta. Sen vähän mitä minäkin oon nähnyt, niin melkosta kävelyähän toi sarja on...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.