Divarit

Panokset kovenevat – viikonlopun salibandykalenteri näyttää tältä

15.01.
2016
0 Kommenttia
1
Divarit
Classic ja SB-Pro kohtasivat myös Suomen Cupin välierissä, jossa tamperelaisjoukkue vei voiton loppuluvuin 3-8. Tänään joukkueet kohtaavat Tampere Areenalla runkosarjan merkeissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Classic ja SB-Pro kohtasivat myös Suomen Cupin välierissä, jossa tamperelaisjoukkue vei voiton loppuluvuin 3-8. Tänään joukkueet kohtaavat Tampere Areenalla runkosarjan merkeissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjoissa pelataan viikonloppuna jälleen kolmena päivänä. Tässä vaiheessa kautta otteluissa on jo varsin suuret panokset pudotuspelipaikkojen ja putoamiskamppailun suhteen.

Perjantain herkkupala mitellään Tampere Areenalla. Naisten Salibandyliigan hallitseva Suomen mestari Classic kohtaa viime kevään finaalivastustajana toimineen SB-Pron. Kestomenestyjien edellinen mittelö päättyi SB-Pron 8-6-kotivoittoon. Classic johtaa tällä hetkellä naisten Salibandyliigaa ja SB-Pro on kolmantena.

Rauman SalBa pelaa lauantaina miesten Salibandyliigan kotiottelunsa Uudenkaupungin Pohitullissa. Lisäjännitettä otteluun tuo se, että kentällä nähdään Uudenkaupungin omia poikia. SalBan riveistä kotiin palaavat Jani Lehtoniemi, Jussi Tammi ja Waltteri Virtanen, kun taas Classicin riveissä esiintyy kaupungin tunnetuin salibandysuuruus Eemeli Salin.

Classic voitti joukkueiden välisen kauden avauskohtaamisen loppulukemin 14-6. SalBa ei ole onnistunut voittamaan yhtäkään ottelua 11 kamppailuun ja on valahtanut toiseksi viimeiseksi. Classicilla on alla neljän ottelun voittoputki ja tamperelaisjoukkue on sarjataulukon toisena.

Kun SB Welhot ja KeLy kohtaavat sunnuntaina miesten Divarissa, niin panokset ovat melko korkeat. KeLy pyrkii sarjataulukossa ylöspäin putoajan paikalta ja Welhot tavoittelee yhä paikkaa pudotuspeleissä. Molemmat joukkueet kaipaavat kipeästi voittoja, ja nykytilanteessa jo voittoputkea. Syksyn ottelussa Welhot oli parempi numeroin 10-12. Welhot on tällä hetkellä Divarin kymmenentenä ja kolmen pisteen päässä pudotuspeliviivasta. KeLy majailee toiseksi viimeisenä ja selville vesille selvitäkseen sillä on viiden pisteen matka kurottavanaan.

Perjantai 15.1.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Indians-Erä Otahalli 1
18:30 Koovee-Oilers Spiral-halli 1 Fanseat/Elisa

Naisten Salibandyliiga
18:30 Classic-SB-Pro Tampere Areena 1

Miesten Divari
18:30 Steelers-SBS Wirmo Elenia, Hämeenlinna 1

Lauantai 16.1.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-Classic Pohitullin koulu 1 ISTV

Naisten Salibandyliiga
15:00 JoKa-M-Team Joutsenohalli 1

Miesten Divari
18:00 SB Welhot-Karhut Kuopiohalli 1
18:30 Erä Akatemia-LNM Mosahalli 1

Sunnuntai 17.1.

Miesten Salibandyliiga
16:00 Viikingit-Koovee Pasilan UH 1
17:00 OLS-Happee Kastelli 1 Fanseat/Elisa
17:00 SPV-Nokian KrP Seinäjoen Urheilutalo 1
18:00 Classic-NST Tampere Areena 1 ISTV

Miesten Divari
15:00 PirPi-Josba Pirkkalan vapaa-aikakeskus 1
15:00 Blue Fox-LNM Tähtihalli Uusikaarlepyy 1
18:00 SB Welhot-KeLy Kuopiohalli 1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.