Liigat

Raumalaisten tuska on jo käsinkosketeltavaa – puolen kauden mittainen ajanjakso ilman voittoja

21.01.
2016
8 Kommenttia
1
Liigat
Riku Reunamäki (vas.) iski pisteet 2+1 SalBaa vastaan. Kuva: Topi Naskali

Riku Reunamäki (vas.) iski pisteet 2+1 SalBaa vastaan. Kuva: Topi Naskali

M-Team kävi torstaina ryöstöretkellä Raumalla ja voitti SalBan ennakkoon ”neljän pisteen otteluna” pidetyssä kamppailussa lukemin 4-8.

M-Teamin tehomiehiä olivat 2+1 tehtaillut Riku Reunamäki sekä 1+2 nakuttanut Antti Itkonen. Janne Makkonen osui kahdesti ja Sampo Laukkala naulasi tehot 1+1. Kotijoukkueen Veli Peltonen venytteli maaliverkkoa kahdesti ja Antti Keskitalo tarjoili kaksi maalisyöttöä.

M-Team on nyt Salibandyliigan sijalla 11 ja lisäsi piste-eroa seuraavana majailevaan raumalaisjoukkueeseen. SalBa on karsijan paikalla sijalla 12. Erityisten murheellista raumalaisten kannalta on se, että joukkue ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan viimeisestä 13 kamppailusta. Voitoton putki on siis jo puolen kauden mittainen 26 ottelun runkosarjassa.

Illan toisessa miesten Salibandyliigan ottelussa nähtiin todellinen ryöpytys, kun Tapanilan Erä haki vieraspisteet Raholasta loppulukemin 1-12. Erän pistelinkona hääri Lauri Kapanen. Kapanen taiteili pisteet 1+5 ottelussa. Miika Iskanius osui kertaalleen ja syötti kaksi maalia. Tommi Aro, Tuure Ailio ja Tuomas Iiskola olivat kahden maalin miehiä ottelussa.

Erä nappasi jo neljännen perättäisen voittonsa ja nousi takaisin viidenneksi. Nokian KrP on taasen hävinnyt kolme viimeistä otteluaan maalierolla 5-35. Joukkue jatkaa toiseksi viimeisenä.

Torstain salibandytulokset:
SalBa-M-Team 4-8 Ottelutilastot
Nokian KrP-Erä 1-12 Ottelutilastot Topi Naskalin ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pressi
21/01/2016
Mäkilä mikä fiilis? Miten niinku omasta mielestä on menny? Tais huutelut kolahtaa omaan nilkkaan?
Torstai
21/01/2016
Mäkilä on taidoiltaan sopiva valmentaja 2.divariin, jonne Salba tippuu ensi kaudella, mikäli Mäkilä jatkaa valmentajana.
erks
21/01/2016
Krp surkea tänään, erä pelasi avaamisen todella helposti pois ja omissa nuoret uudemmat puolustajat olivat aivan nesteessä jatkuvasti. Uskomaton kaaos välillä omissa. Sääliks käy veskareita, oisko nieminenkin jo kyllästynyt kun ei näy olleen mukana pitkään aikaan??
boja
21/01/2016
Mitä se mäkilä nyt on huudellut?
Sami
21/01/2016
Liigassa on liikaa joukkueita. Piste.
Arto Kilponen
22/01/2016
Ei tainnut ihan se tonni mennä rikki Raumalla yleisömäärässä? Tästä oli M-Team - SalBa ottelun lehdistötilaisuudessa jotain juttua. Toisaalta, olihan tässä SalBa - M-Team ottelussa kuitenkin selvästi enemmän katsojia, sikäli kun 16 nyt on selkeästi.
Valmennus pielessä.
22/01/2016
EI helvetti yhtään ottelua voi voittaa tuollaisella pelillä mitä Mäkilä peluuttaa. Seisoskellaan alakolmiossa minuutti, vaihdetaan ukkoja ja sama jatkuun siltin. Kyllä salibandy on ollut kaukana salban salibandyliiga matseissa, kun mäkilä on ollut valmentaja. "Eliittivalmentajakoulutuksen" käynyt Mäkilä on tasoltaan Rauman Jyrä > 4dv? jengin tasoa. Pysyisi vain helvetti pois mediasta, kun mitään järkevää miehen suusta koskaan ole tullut.
Takapiru
23/01/2016
Ei taitaisi auttaa mikään valmentaja joukkuetta. Joukkueessa on muutama liigatason pelaaja, ja muut 2. divisioona pelaajia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.