Divarit

Salibandyn pääsarjat jatkuvat rytinällä heti vuoden ensimmäisenä viikonloppuna

01.01.
2016
0 Kommenttia
2
Divarit
Salibandyliigan kestomenestyjät SPV ja Viikingit kohtaavat toisensa Pasilassa sunnuntaina. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Salibandyliigan kestomenestyjät SPV ja Viikingit kohtaavat toisensa Pasilassa sunnuntaina. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Salibandyn pääsarjat pyörähtävät käyntiin reippaasti heti vuoden ensimmäisenä viikonloppuna. Etenkin Divarin joukkueet ovat tulessa, sillä sarjassa pelataan yhdeksän kamppailua. Miesten Salibandyliigassa pelataan viikonlopun aikana kolmella ja naisten Salibandyliigassa neljällä paikkakunnalla.

Divari-pelien helmenä on sarjan kärkikamppailu, jossa kohtaavat Blue Fox ja LaSB. Lammilaiset johtavat sarjaa 25 pisteellä ja siniketut ovat kakkosena viisi pistettä perässä. Ottelu pelataan sunnuntaina Blue Foxin kotiareenalla Tähtihallissa, jossa LaSB saa vastaansa kovatahtoisen joukkueen lisäksi Uusikaarlepyyn totutusti fanaattinen kotiyleisön.

Miesten Salibandyliigassa mielenkiinto ohjautuu ensimmäisenä SPV:n ja Viikinkien väliseen kamppailuun. Viikingit on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä ja SPV kahdeksantena. Eroa joukkueiden välillä on kolme pistettä. Syksyn kehnosti pelannut SPV on joulukuussa parantanut otteitaan tuloksellisesti, mutta Viikingit liitävät myös kolmen ottelun voittoputkessa. Nähtäväksi jää, riittääkö Tommy Koposella kanttia peluuttaa liigadebyytissään nollapelin pelannutta maalivahti Hannes Hannulaa myös näin kovassa ottelussa. Myös Yle TV2 näyttää ottelun sunnuntaina.

Naisten Salibandyliigassa pelataan Tampereen derby, kun Koovee ja Classic iskevät yhteen Spiral-hallilla. Classic on tällä hetkellä 20 pisteellään runkosarjassa sijalla kaksi ja Koovee kolme pistettä perässä sijalla neljä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen meni reippaasti Classicin nimiin 12-5, mutta tuo ottelu oli kauden toinen ja se pelattiin jo 20. päivä syyskuuta.

Lauantai 2.1.

Miesten Divari:
15:00 KeLy-SB Vaasa
16:00 Blue Fox-PirPi
18:00 LNM-Loviisan Tor

Sunnuntai 3.1.

Miesten Divari:
14:00 KeLy-Loviisan Tor
15:00 PirPi-ÅIF
16:00 Blue Fox-LaSB
16:00 LNM-SB Vaasa
17:00 Steelers-SB Welhot
17:00 Josba-SBS Wirmo

Miesten Salibandyliiga:
15:40 Viikingit-SPV YLE TV2
17:30 OLS-M-Team
18:30 Happee-NST Fanseat

Naisten Salibandyliiga:
14:45 Koovee-Classic
17:00 TPS-JoKa
17:00 PSS-Crackers
18:30 M-Team-O2-Jyväskylä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.