Sarjajumbolta totaalisen musta hetki – tasatilanteesta viiden maalin tappiolle 2,5 minuutissa

Hyytiäinen Juselius Hyvönen
Jani Hyytiäinen (vas.) oli vahvassa vireessä Lappeenrannassa ja iski kolme osumaa. Marko Juselius (kesk.) syötti osuman ja Janne Hyvönen (oik.) osui kertaalleen. Kuva: Juhani Järvenpää

NST ja Viikingit kohtasivat Lappeenrannassa keskiviikon ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Vierasjoukkue Viikingit vei väännöstä täydet sarjapisteet loppulukemin 5-9.

Ottelu oli varsin tasainen, kunnes toisen erän loppupuolella nähtiin erikoinen 2,5 minuutin ajanjakso. Jani Hyytiäinen vei ensin vieraat 3-4-johtoon ajassa 35.27. Tästä seurasi muutaman minuutin ilotulitus ja Harri Forstenin laukoma osuma ajassa 38.00 oli jo vieraiden 3-8-johto-osuma.

Viikinkien teholinkoja olivat hattutempun laukonut Hyytiäinen sekä 1+2 taiteillut Erik Storgårds. NST:n Petteri Puustinen iski pisteet 2+1. Joona Rantala osui kahdesti, Arto Vainikainen nakutti 1+1 ja Risto Töllikkö syötti kaksi osumaa.

Viikingit on sarjataulukon neljäntenä. NST jatkaa jumbosijalla.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin myös yksi kamppailu. Erä III nappasi erittäin tärkeän jatkoaikavoiton PSS:sta lukemin 5-4 ja. Ratkaisevan osuman iski Aino Tuokkola ajassa 62.07.

Erä III:n Nea Suominen nakutti pisteet 1+2. Milja-Maria Saarikoski osui kahdesti ja Anna Yli-Kojola tarjoili kaksi maalisyöttöä. Maalivahti Jenni Mustakalliolle merkittiin 40 torjuntaa. PSS:n Kaisa Simola ja Julia Turunen tehtailivat pisteet 1+1.

Erä III nousi voiton myötä pudotuspeliviivan yläpuolelle. PSS jatkaa sarjan viidennellä sijalla.

Miesten Salibandyliiga
NST-Viikingit 5-9 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
Erä III-PSS 5-4 ja. Ottelutilastot

4 comments

  1. Jos aikalisä otetaan 30 minuuttia sen jälkeen kun toinen on tehnyt 5 maalia 2,5 minuuttiin, niin ei ole valmennus täysin hereillä.

  2. Siellähän on rymistelty NuoriSuomi hegessä. Kolmessa kentässä vain Stenfors ja Kinnunen jätetty pisteittä.

  3. Tuo Viikinkien paidassa oleva Texas-Pete mainos on saanut mun maistamaan Texas-Peteä. Kokemus oli todella hyvä ja jääkaapista löytyy useampikin kastikepullo. Jälleen loistava esimerkki siitä että salibandyseurojen sponsorointi on firmoille järkevä sijoitus.