Liigat

Sarjajumbolta totaalisen musta hetki – tasatilanteesta viiden maalin tappiolle 2,5 minuutissa

13.01.
2016
4 Kommenttia
1
Liigat
Hyytiäinen Juselius Hyvönen

Jani Hyytiäinen (vas.) oli vahvassa vireessä Lappeenrannassa ja iski kolme osumaa. Marko Juselius (kesk.) syötti osuman ja Janne Hyvönen (oik.) osui kertaalleen. Kuva: Juhani Järvenpää

NST ja Viikingit kohtasivat Lappeenrannassa keskiviikon ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Vierasjoukkue Viikingit vei väännöstä täydet sarjapisteet loppulukemin 5-9.

Ottelu oli varsin tasainen, kunnes toisen erän loppupuolella nähtiin erikoinen 2,5 minuutin ajanjakso. Jani Hyytiäinen vei ensin vieraat 3-4-johtoon ajassa 35.27. Tästä seurasi muutaman minuutin ilotulitus ja Harri Forstenin laukoma osuma ajassa 38.00 oli jo vieraiden 3-8-johto-osuma.

Viikinkien teholinkoja olivat hattutempun laukonut Hyytiäinen sekä 1+2 taiteillut Erik Storgårds. NST:n Petteri Puustinen iski pisteet 2+1. Joona Rantala osui kahdesti, Arto Vainikainen nakutti 1+1 ja Risto Töllikkö syötti kaksi osumaa.

Viikingit on sarjataulukon neljäntenä. NST jatkaa jumbosijalla.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin myös yksi kamppailu. Erä III nappasi erittäin tärkeän jatkoaikavoiton PSS:sta lukemin 5-4 ja. Ratkaisevan osuman iski Aino Tuokkola ajassa 62.07.

Erä III:n Nea Suominen nakutti pisteet 1+2. Milja-Maria Saarikoski osui kahdesti ja Anna Yli-Kojola tarjoili kaksi maalisyöttöä. Maalivahti Jenni Mustakalliolle merkittiin 40 torjuntaa. PSS:n Kaisa Simola ja Julia Turunen tehtailivat pisteet 1+1.

Erä III nousi voiton myötä pudotuspeliviivan yläpuolelle. PSS jatkaa sarjan viidennellä sijalla.

Miesten Salibandyliiga
NST-Viikingit 5-9 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
Erä III-PSS 5-4 ja. Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
ET soittaa kotiin
13/01/2016
Jos aikalisä otetaan 30 minuuttia sen jälkeen kun toinen on tehnyt 5 maalia 2,5 minuuttiin, niin ei ole valmennus täysin hereillä.
Msy
13/01/2016
Siellähän on rymistelty NuoriSuomi hegessä. Kolmessa kentässä vain Stenfors ja Kinnunen jätetty pisteittä.
Tieto
14/01/2016
Hyvin sai valmennus naapurin momentumin poikki...huomenta.
James
14/01/2016
Tuo Viikinkien paidassa oleva Texas-Pete mainos on saanut mun maistamaan Texas-Peteä. Kokemus oli todella hyvä ja jääkaapista löytyy useampikin kastikepullo. Jälleen loistava esimerkki siitä että salibandyseurojen sponsorointi on firmoille järkevä sijoitus.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.