Liigat

Sarjakärki ryösti pisteet Turusta – TPS:n kotiottelussa yli 1000 katsojaa

28.01.
2016
8 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

Tampereen Classic jatkoi vahvoja otteitaan miesten Salibandyliigassa ja kaatoi TPS:n Turussa lukemin 6-8.

Tamperelaisjoukkue oli kuskin paikalla läpi ottelun, mutta TPS teki vahvan nousun kolmannessa erässä, ja kavensi tilanteen 2-7 numeroiksi 6-7. Viimeisen naulan arkkuun iski Mikko Leikkanen ajassa 58.44.

Classicin ykkösvitja oli vahvalla pelipäällä. Eemeli Salin nakutti 3+1 ja Nico Salo komppasi tehoin 1+3. Mikko Leikkanen ja Niko Juhola osuivat kahdesti. Lassi Vänttinen tarjoili kaksi maalisyöttöä. TPS:n Sami Saarinen oli hyvässä iskussa ja tehtaili pisteet 2+2. Jaakko Hautamäki nakutti 1+1 ja Ville Hirvisuo tarjoili kaksi maalisyöttöä.

Classic on voittanut kahdeksan ottelua putkeen ja jatkaa sarjakärjessä. TPS on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, mutta jatkaa seitsemäntenä.

Ottelua seurasi 1256 silmäparia. TPS korjasi yleisömäärän jälkikäteen. Alkuperäiseksi yleisömääräksi ilmoitettiin 1006 katsojaa.

Linkit:
Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
hihi
28/01/2016
Saarinen on pelannut hyvin päästyään liigaan. Saa nähdä siirtyykö joskus viikinkeihin kun tepsistä sinne yleensä mennään :D
mikki
28/01/2016
Suurin yllätys mikä totta rehellisesti yli 1000 katsojaa muualla pelkkää kusettamista
Katsoja
29/01/2016
TPS näyttää olevan nyt olevan hyvä markkinoinnissa kun saavat näin komean yleisömäärän aikaan. Heillä on myös näyttöä aikasemmasta onnistumisesta HK areenalta, liigan suurin yleisömäärä. Marli Areena on vielä parempi sijainniltaan joten yleisöä on helpompi houkutella jatkossakin. Toivotaan että tepsi yltää pudotuspeleihin, eilinnen peli oli lupaava. Jotain on tehty oikein Turuus!
Fundeeraja
29/01/2016
Siitä oli kulunut jo jonkin aikaa, kun Kupittaan hallissa oli soitettu Hunajata, Hunajata.

Katsojan näkökulmasta Marli Areena on houkuttelevampi pelipaikka kuin Caribia. Jos Tepsin kotipelit olisi viikonloppuna, niin katsomossa se houkuttelisi vielä enemmän katsojia. Arki-iltapelit vetävät pääsääntöisesti vähemmän katsojia kuin viikonloppupelit.
Huolestunut
29/01/2016
Caribia oli pysäköinnin ja palvelujen osalta surkea. Marli on huomattavasti parempi. Uusi halli hyvillä palveluilla tietenkin paras vaihtoehto, mutta mistä parkkipaikat katsojille? Nykyisiltä Kupittaan parkkipaikoilta matkaa uuteen halliin kertyy aika paljon.
ET soittaa kotiin
29/01/2016
Jääkiekkokatsojat jaksavat tallustaa Tuton peliin, mutta salibandykatsojille pitäisi olla paikka oven vieressä?
Huolestunut
30/01/2016
Vähän eri kävellä Veritaksen ohi 100 m Marlille, kuin n. 1 km Lemmikäisenkadun toiselle puolelle.
Fundeeraja
31/01/2016
Autot parkkiin Kupittaan ns. vanhalle katsastuskentälle, joka muutenkin toimii parkkipaikkana Marlilla ja Veritaksella järjestetettävien otteluiden aikana

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.