Divarit

SB Vaasa starttasi salibandyvuoden voitokkaasti – katso lauantain salibandytulokset

02.01.
2016
2 Kommenttia
2
Divarit
SB Vaasan Kari-Matti Viinamäki oli iskussa KeLyä vastaan. Viinamäki taiteili pisteet 4+1 kotijoukkueen verkkoon. Kuva: Arkistokuva Jari Turunen

SB Vaasan Kari-Matti Viinamäki oli iskussa KeLyä vastaan. Viinamäki taiteili pisteet 4+1 kotijoukkueen verkkoon. Kuva: Arkistokuva Jari Turunen

SB Vaasa ja KeLy käynnistivät salibandyvuoden 2016 miesten Divarissa. Vierasjoukkue SB Vaasa oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 4-8.

Vaasalaisten ykköstykki oli sentteri Kari-Matti Viinamäki, joka paukutti tehot 4+1 ottelussa. Jesse Palmberg nakutti pisteet 1+2. KeLyn tehomies oli hattutempun laukonut Tuukka Kivioja. Maalivahti Aleksi Krankka torjui 32 laukausta. SB Vaasa nousi voiton myötä sarjan kahdeksanneksi. KeLy on toiseksi viimeisenä.

Blue Fox ja PirPi taistelivat sarjapisteistä ensiksi mainitun kotikentällä. Ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 7-7 ja. Kotijoukkueen pistenikkari oli tehot 1+3 nakuttanut Johnny Ojala. Johnny Fredriksson tehtaili pisteet 2+1, Rami Isomäki osui kahdesti ja Tero Saaristo maalasi kertaalleen sekä syötti yhden maalin. Vieraiden Jere Rantanen ampui kaksi maalia. Janne Nousiainen sekä Joona Varuhin taiteilivat 1+1 ja Antti Jaakkonen syötti kaksi osumaa. Blue Fox majailee Divarin toisella sijalla. PirPi jatkaa sarjataulukon jumbosijalla.

LNM ja Loviisan Tor jakoivat pisteet Limingassa pelatussa miesten Divarin ottelussa loppulukemin 5-5. Kotijoukkueen pistenikkareita olivat 1+2 tehtaillut Matti Heikkinen, kahdesti osunut Samuli Saukko sekä kaksi maalisyöttöä tarjoillut Niko Pelkonen. Maalivahti Toni Pallari torjui 26 laukausta. Olli Wikstedt näki punaista toisessa erässä. Vieraiden Jonas Hällfors osui kahdesti ja Jesse Tolvanen nakutti pisteet 1+1. Maalivahti Niko Nordström torjui 31 laukausta. LNM on sarjan yhdeksäntenä. Tor löytyy sijalta 11.

Miesten Divari:
15:00 KeLy-SB Vaasa 4-8 Ottelutilastot
16:00 Blue Fox-PirPi 7-7 ja. Ottelutilastot
18:00 LNM-Loviisan Tor 5-5 ja. Ottelutilastot

Päivitys klo. 17.34 KeLyn hattutempun iski Tuukka, ei Konsta Kivioja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
rane
02/01/2016
Niinpä.. Eipä kyllä ollu Konsta Kivioja edes pelaamassa.
Joel Siltanen
02/01/2016
Pahoittelemme virhettä. Uutista päivitetty.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.