Divarit

Tähtihyökkääjä johdatti Classicin voittoon kotikaupungissaan – katso lauantain salibandytulokset

16.01.
2016
0 Kommenttia
1
Divarit
Classic-hyökkääjä Eemeli Salin iski kaksi maalia kotikaupungissaan. Arkistokuva: Salibandyliiga

Classic-hyökkääjä Eemeli Salin iski kaksi maalia kotikaupungissaan. Arkistokuva: Salibandyliiga

Rauman SalBa ja Tampereen Classic kohtasivat poikkeuksellisesti Uudessakaupungissa lauantain Salibandyliiga-ottelussa. Vähämaalinen kamppailu päättyi lopulta vierasjoukkue Classicin hyväksi maalein 2–4. Viides peräkkäinen voitto nosti Classicin myös sarjakärkeen.

Pohitullin kentällä nähtiin molempien joukkueiden riveissä Uudestakaupungista kotoisin olevia pelaajia. Heistä kaikkein nimekkäin oli Classic-hyökkääjä Eemeli Salin, joka oli avainasemassa ratkaisemassa ottelua vierailijoille. Salin iski kaksi maalia SalBa-vahti Pasi Järvisen selän taakse ja oli joukkueensa tehokkain lauantai-iltana.

Uudestakaupungista niin ikään kotoisin olevat SalBan Jani Lehtoniemi (1+0) ja Jussi Tammi (0+1) pääsivät pisteiden makuun. SalBa on pelannut liigassa 12 voitotonta ottelua peräkkäin.

Joutsenon Kataja nappasi kauden toisen voittonsa naisten Salibandyliigassa M-Teamin kustannuksella lukemin 7-5. Katajan teholinkona hääri 1+2 tehtaillut Charlotta Seppäläinen. Liisa Laapio osui kahdesti. Maalivahti Tanja Röyskö kahmi 25 torjuntaa. M-Teamin tehokkain pelaaja oli 1+1 nakuttanut Elina Vanhanen.

JoKa nousi voitolla sarjataulukon hänniltä toiseksi viimeiseksi. Joukkue voitti ottelun edellisen kerran 30.9. Kolmen ottelun voitottomassa putkessa vääntävä M-Team on tällä hetkellä seitsemäntenä.

SB Welhot nappasi tärkeän voiton Karhujen kustannuksella lukemin 8-7. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli 1+2 iskenyt Jonni Koskinen. Tero Korhonen maalasi kahdesti, Juha Rautiainen tehtaili 1+1. Mikko Niiva ja Olli Taskinen syöttivät kaksi osumaa mieheen. Karhujen Juha Tikka laukoi hattutempun. Benjamin Lepola tykitteli 2+1 ja Saku Lahtinen tarjoili kolme maalisyöttöä. Maalivahti Rasmus Österman torjui 29 laukausta.

Welhot katkaisi kolmen ottelun voitottoman putkensa. Welhot jatkaa sarjan kymmenentenä. Tappio oli Karhuille kolmas perättäinen. Porilaisjoukkue on kuudentena.

LNM haki vieraspisteet Helsingistä. Erä Akatemia kaatui lukemin 5-11. Vieraiden pistenikkareita olivat eritoten hattutempun laukonut Joona Viiltola sekä kolme maalisyöttöä antanut Otso Tornberg. Jari Karjalainen ja Mika Kaitera osuivat kahdesti. Juho Laurila ja Jarkko Hiltunen nakuttivat 1+1 mieheen. Akatemian Erik Helenius iski pisteet 2+1. Henri Myyryläinen, Teemu Tuhkanen ja Miikka Kareinen tehtailivat pisteet 1+1.

LNM nousi voitolla pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Joukkueella oli allaan neljän ottelun voitoton putki. Erä Akatemia on LNM:n yläpuolella kahdeksantena.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-Classic 2–4 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
15:00 JoKa-M-Team 7–5 Ottelutilastot

Miesten Divari
18:00 SB Welhot-Karhut 8-7 Ottelutilastot
18:30 Erä Akatemia-LNM 5-11 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.