Tehokas toinen erä musersi Kooveen, SPV:n Koski loistovireessä – katso perjantain salibandytulokset

Kakkoskentässä perjantaina pelannut Sami Koski (oik.) ei säästellyt huippusyöttöjään Kooveeta vastaan. Kuva: Juha Käenmäki

Kakkoskentässä perjantaina pelannut Sami Koski (oik.) ei säästellyt huippusyöttöjään Kooveeta vastaan. Kuva: Juha Käenmäki
Kakkoskentässä perjantaina pelannut Sami Koski (oik.) ei säästellyt huippusyöttöjään Kooveeta vastaan. Kuva: Juha Käenmäki

Miesten Salibandyliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. Seinäjoen Peliveljet haki Kooveen vieraana voiton lukemin 3–8. Yksi kentän näkyvimmistä oli loistosyöttöjä läpi ottelun jaellut Sami Koski.

SPV:n kakkoskentässä pelannut Koski kirjautti tililleen ottelussa kovat 0+4-tehot. Peruspuolustaja Henri Urmas pääsi myös maalin makuun viimeisteltyään joukkueensa osumista kaksi. SPV:n nimekkäästä ykköskentästä tehopisteiden makuun pääsi ainoastaan Mikko Kohonen yhdellä osumallaan.

Seinäjokisten tehokas toinen erä oli isossa roolissa ratkaisemassa ottelun voittajaa. Kooveen Lassi Kotovaara tasoitti ottelun 2–2:een heti erän alussa, mutta sitten alkoi SPV näytös. Reilussa kymmenessä minuutissa tilanne muuttui 2–7:ään vieraiden hyväksi. Kolmas erä jäi Kooveen kirin osalta vaisuksi, ja pisteet matkasivat Pohjanmaalle.

Tampereella pelattiin myös perjantain toinen ottelu, kun Classic isännöi espoolaista Indiansia. Läpi 60-minuuttisen ottelua johtanut kotijoukkue vei kamppailun nimiinsä maalein 8–4. Classic nousi voiton myötä tasapisteisiin sarjakärki Happeen kanssa.

Laajalla rintamalla tehoja iskeneen Classicin tehokkaimpia olivat kahden tehopisteen Jussi Piha (0+2), Oskari Heikkilä (2+0), Lassi Vänttinen (0+2), Eemeli Salin (1+1) ja Eetu Sikkinen (1+1). Indians jatkaa sarjassa yhdeksäntenä.

Miesten Salibandyliiga:

18.30 Classic–Indians 8–4 Ottelutilastot
18.30 Koovee–SPV 3–8 Ottelutilastot

6 comments

  1. Pelin Veikkaustv:ltä nähneenä ei voi kuin ihmetellä mikä intressi Kooveella on pitää riveissään pelaajaa nimeltä Mikko Repo. Yksipuolinen koohottaja, kasetti pettää aina vähänkin tiukemmissa paikoissa.

  2. Olen miettinyt ihan samaa asiaa, ja eilisen Kooveen pelin katsoneena kysyin itseltäny monta kertaa mielessä kuinka tuo Nico Andersson pääsee vieläkin pelaamaan vaikka kiloja on kertynyt hirveästi huippu vuosista. Pallon kanssa suht varman oloinen mutta pallottomana aika usein myöhässä…

  3. Nyt alkaa Speven peli muistuttamaan mestarin otteilta. Jälleen Hannulalta varma peli maalin suulla. Mielenkiintoinen kevät tulossa!!

  4. Kyllä se taitaa olla niin että Jouluna Andersson ja Mäenpää ovat syöneet koko kinkun yksinään senverran tuhdissa kunnossa jäpikäiset ovat ei liiku jalka ei.Ja eipätaida nappaa toi treenaminekaan hirveesti?Nuoriso osasto tällä kaudella OK mutta se ei ikävä kyllä riitä viellä voittoon asti .

  5. Aika leija pelaajalta vaikuttaa muutenkin tuo Repo. Ei kerkee oikein mihinkään palloon, mussuttaa kokoajan, pelaa jälkipeliä ja yleensä aina kun niiden kentällä soi omissa, niin mies on kaukana pakin paikalta.