Liigat

TPS vahvistuu Ruotsista palaavalla hyökkääjällä

05.01.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Sami Saarinen (oik.) iski viime kaudella Hämeenlinnan Steelersin Divari-joukkueessa 36 tehopistettä. Arkistokuva: Jari Turunen

Sami Saarinen (oik.) iski viime kaudella Hämeenlinnan Steelersin Divari-joukkueessa 36 tehopistettä. Arkistokuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliiga-joukkue Turun Palloseura on vahvistanut rivejään yhdellä hyökkääjällä. Sami Saarinen allekirjoitti TPS:n kanssa kevääseen 2017 asti ulottuvan sopimuksen. Saarinen pelasi alkukauden Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, 1. divisioonan Onyxissa.

Saarinen on aiemmin urallaan edustanut kotimaisilla liigakentillä Hämeenlinnan Trackersia. Runkosarjaotteluita hänelle on kertynyt 80 ja tehopisteitä yhteensä 52 (25+27).

26-vuotias hyökkääjä pelasi ennen kuluvaa kautta Hämeenlinnan Steelersissä Divaria. Lisäksi Saarinen on pelannut aiemmin urallaan Sveitsin liigan Zürichissä.

Tällä kaudella Saarinen ehti esiintyä 1. divisoona-lohkoaan johtavan Onyxin paidassa 11 ottelussa, joissa syntyi 13 (3+10) tehopistettä.

– Sami on ollut useampana vuonna meidän tarkkailussa ja kun nyt koitti mahdollisuus saada hänet Turkuun, niin asian suhteen ei tarvinnut hirveämmin epäröidä. Hienoa, että hän näkee meidät seurana, joka voi tarjota hänelle seuraavan askeleen omalla peliurallaan, TPS:n päävalmentaja Aki Vilander kommentoi seuran kotisivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Junnu#8
05/01/2016
Hyvä hankinta. Tuo maalintekoon voimaa. Ja energiaa hyökkäyspäähän.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.