Ulkomaat

TV-tähti lunastaa yli 7 vuotta vanhan lupauksen – toimii pallopoikana liigaottelussa

12.01.
2016
1 Kommentti
4
Ulkomaat
Mittavan salibandyuran pelaajana tehnyt Niklas Jihde pääsee kokeilemaan pallopojan pestiä. Kuva: Iiro Karesniemi

Mittavan salibandyuran pelaajana tehnyt Niklas Jihde pääsee kokeilemaan pallopojan pestiä. Kuva: Iiro Karesniemi

Henrik Larssonin pelaajaura salibandykentillä nousi tällä viikolla uudelleen pinnalle, sillä ruotsalainen entinen salibandytähti Niklas Jihde lunastaa nyt viimein yli seitsemän vuotta sitten antamansa lupauksen.

Jihde sanoi Aftonbladetin haastattelussa vuonna 2008, että jos ex-jalkapalloilija Larsson onnistuu tekemään yhdenkin maalin korkeimmalla sarjatasolla, niin hän toimii pallopoikana Helsingborgin kotiottelussa kotijoukkueen pelipaita päällään. Larsson osui kertaalleen kaudella 2008-2009.

– Koskaan ei ole puhelin soinut niin paljon tai tekstiviestejä sadellut, kuin sen Henken maalin jälkeen. Ei edes RM- tai MM-kullan jälkeen. Se oli todella suuri tapaus, muisteli Jihde Aftonbladetille.

Jihde toimii pallopoikana torstaina pelattavassa Helsingborg-Warberg -ottelussa, joka näytetään myös Ruotsin TV4-kanavalla suorana lähetyksenä. Suomalaisten kannalta mielenkiintoa lisää se, että Juha Kivilehto, Mika Moilanen, Asser Jääskeläinen ja Jani Kukkola edustavat Helsingborgia.

Komean salibandyuran tehnyt Jihde on toiminut vuosia jääkiekkotoimittajana tv-kanava Viasatilla. Hänen mukaansa se on ollut syynä siihen miksi lupausta ei ole täytetty aiemmin.

Håller sitt löfte – efter sju år
Jihden lupaus vuodelta 2008

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kivakiva
13/01/2016
Sikahienoa! Entinen salibandyn suurtähti jääkiekkotoimittajana! Nyt viimeistään täälläkin meillä Suomessa voitaisiin lopettaa "joko-tai -ajattelu", sillä kyllähän lätkässä ja salibandyssa on todella paljon yhteistä, eikä kumpikaan vie mitään toiselta pois. Hienoja lajeja molemmat!

Enemmänkin voisi olla yli lajirajojen menevää yhteistyötä tms. Rajoja tulisi rikkoa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.