Liigat

Video: Aholan vihainen kaukolaukaus painui maalin takanurkkaan

16.01.
2016
8 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja Oilers mittelivät paremmuudesta perjantaina miesten Salibandyliigassa. Koovee voitti ottelun lukemin 8-5.

Kotijoukkueen pistenikkari oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Nico Andersson. Tommi Ahola ja Miro Lehtinen osuivat kahdesti. Mikko Immonen iski pisteet 1+1. Oilersin Matias Kaartinen syötti kolme maalia. Sylvester Raikamo ja Perttu Pajukoski maalasivat kahdesti. Casper Pfitzner tarjoili syötön kahteen maaliin.

Koovee nousi voiton myötä yhdeksänneksi. Oilers jatkaa kolmantena.

Ottelutilastot

Aholan laukoma 8-5-maali oli komeaa katseltavaa. Maali löytyy maalikoosteelta kohdasta 6.15.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mie
16/01/2016
Olipas huvittava kooste. Hidastettuna ja loppuu ennenaikojaan
Jussi Koivunen
16/01/2016
Kiitos palauteesta. Kerrotko lisää mitä tarkoitat hidastettuna? Ihan normaali nopeudellahan tuo on, poislukien maaleista tulevat hidastukset. Loppuu ennen aikojaan? Tuo kyseenalainen jäähy kun nyt vaan sattui olemaan ottelun viimeinen merkittävä tapahtuma.

Jussi Koivunen
Koovee Salibandy
Kuvvaja/Koostaja
Espoo
16/01/2016
Hyvä kooste ja KooVee vei ansaitusti voiton. Pöytäkirjaan merkattiin väärin viimeinen jäähy, taisi toimitsijatkin innostua voitosta vähän..
Muuten sillä ei ole merkitystä mutta jää siten tilastoihinkin väärin.
jep jep
16/01/2016
KVltä hyvää pelaamista kaikinpuolin läpi ottelun ja tälläkertaa myös kolmas erä.Oilersilla oli omat paikkansa mistä olisi voinut tehdä muutaman maalin enemmän kuinmyös KVeelläkin.Joku saattaa Oilersin puolelta kutsua omiensa pelaamista" pupeltamiseksi"muta mielestäni ihan ok peli myös öljyäijiltä,no tänää ansaittu voitto KVlle.Samalla sykkeellä Viikkareiden kimppuun niin saattaa pinnat lähteä Tampereen suuntaan.Onnea saalistukseen koko tiimille.
Hmm
16/01/2016
Hyvä Toma! Ahola teki aikoinaan Blue Foxissa ylivoimalla paljon maaleja tuolta paikalta.
huh huh
17/01/2016
Eiköhän ainoa Toma Ahola ole pelannut HNMKY,SSV , OLS sekä Norjassa.. Jos joku samanniminen on pelannut Blue foxissa ei SE tarkoita että olisi ollut pelimies aitoon ja oikeaan Tommi Aholaan... Kaima korkeintaan. Loppuun sanottakoon että ehkä kautta aikain pehmeimmät kädet
Koiranaama
18/01/2016
Tuliko tuosta lopun tilanteesta tosiaan Pfitznerilla 5 min? Eihän kaveri ole lähelläkään tuota taklaustilannetta. Lindforsille olisin itse antanut, jos jolleen.
HUH HUH:lle
18/01/2016
Mistä lie ainoa oikea Toma Ahola saanut rennot kätensä. Jos oikein muistan on ainut dopingista kiinni jäänyt suomalainen salibandynpelaaja?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.