Liigat

Video: Energia Areenalla piiskattiin maaliverkkoja

14.01.
2016
1 Kommentti
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tapanilan Erä ja OLS mittelivät viime lauantaina paremmuudesta Vantaan Energia Areenalla. Erä oli ottelussa vahvempi lukemin 9-7.

Kotijoukkueen tehoista vastasivat erityisesti kahdesti osunut Tommi Rosendahl sekä 1+1 nakuttaneet Tuomas Iiskola ja Tuure Ailio. OLS:n Juho Sorri tehtaili pisteet 1+2. Olli Wikstedt osui kahdesti. Valtteri Parviainen, Olli Kinnunen sekä Niko Kvist onnistuivat tehopistein 1+1.

Erä on tällä hetkellä sarjan kuudentena. OLS majailee pisteen päässä seitsemäntenä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Harjulainen
14/01/2016
Ei halua sotkea ketjua, mutta muutkin jättäneet toiveita Pääkallolle, että se käsittelisi avoimesti Pohjois-Karjalassa olevia riitoja, jotka huojuttavat alueen suurinta junioriseuraa eli Lebaa jonka tavoitteena on myös nousta miesten divariin. Seura on jakautunut kahteen leiriin toisessa toiminnajohtaja elämäntyökseen johtanut ja nollista leban aikanaan luonut Markus Holopainen. Pidetty sinettiseurakehittäjä. Taas toinen kuppikunta muodostuu vanhan Josban salibandyikonin valmennuspäällikön Juri Jolkkosen ympärille. Kulmikas ja äärimmäisen kilpailullinen menestyksellisesti edusutusjoukkuetta oman toimen ohella luotsannut jolkkonen on haastanut Leban muutokseen. Vasta pidetty ylimääräinen kokous, jossa holopaisen tarkoituksena oli laittaa johtokuntaa uusiksi, heittikin hänet pellolle. Kokouksen laillisuudesta keskustellaan koska äänestämään paikalle oli marssitettu edustusjoukkueen pelaajia. Ikävät kärhämän ovat syksystä riipineet seuraa, ja agressiot ovat käsin kosketeltavia. Paikallinen sanomalehti karjalaisen uutisoi eilen isosti riidoista ehkä hieman Holopaisen leiriä kompaten. Nämä ei ole pikkujuttuja vaan kyseessä on ihmisten duunipaikat.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.