Liigat

Video: Happee-konkarit liigan kärkikamppailun tähtinä – Oilers-hyökkääjältä mojova lonkkataklaus

12.01.
2016
8 Kommenttia
4
Liigat
Petri Kauko oli ilmiliekeissä, kun Happee kaatoi Oilersin sunnuntaina. Kuva: Esa Jokinen.

Petri Kauko oli ilmiliekeissä, kun Happee kaatoi Oilersin sunnuntaina. Kuva: Esa Jokinen.

Jyväskylän Happee isännöi sunnuntai-iltana miesten Salibandyliigassa Esport Oilersia. Sarjakärki Happee oli tapahtumarikkaassa ottelussa sarjan kolmantena keikkuvaa Oilersia parempi lukemin 10-5.

Avauserä oli tasainen ja päättyi isäntien hyväksi 3-2, mutta toisessa erässä Happee karkasi jo neljän maalin johtoasemaan. Sitä eivät saaneet espoolaiset kiinni enää maalirikkaassa kolmannessa erässäkään.

Ottelun puhuttavin asia oli varmasti Happee-konkareiden – Petri Kauko ja Veli-Matti Hynynen – hurja tehokkuus. Kumpikin latoi pöytäkirjaan tehopisteet 3+2.

Oilersin puolelta lähinnä puhutti tilanne, jossa Santeri Lindfors antoi kovan lonkkataklauksen Happeen Janne Hoikkaselle ja joutui viideksi minuutiksi jäähypenkille. Rangaistuksen aikana Happee onnistui kuitenkin vain kerran maalinteossa. Taklaus näkyy videolla ajassa 5:07.

Ykköskentän Jonne Junkkarinen ja Juuso Heikkinen puolestaan keräsivät pisteet 1+2. Oilersin tehokkain oli kahdesti osunut Markus Bollström.

Ottelutilastot
Esa Jokisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
e-spoo
12/01/2016
hyvä kooste, thanks
Timppa
12/01/2016
Talvitieltä hienoa maskipelaamista ja muutama miinus. Lindforsille tuskin jatkoseuraamuksia koska ei näyttänyt vihaiselta ja peli pelattiin vielä Jyväskylässä.
TIMPPA
12/01/2016
Missä muuten viipyy Happeen maalikooste ja video Peter Kotilaisen poikittaisesta ottelusta Happee-Classic???
jere
13/01/2016
loistava kooste sekä erittäin hyvää selostustyötä! saisi tämä kaveri selostaa kaikki maan salibandyottelut!
Katselija
13/01/2016
Olipa muuten hyvää ja selkeää tuomarityöskentelyä tuossa pelissä. Tuomarit eivät ottaneet pönötysroolia, ja vain selkeät rikkeet vihellettiin. Pelaajien on helppo pelata kun linja on selkeä. Tuomaritkin ansaitsevat posia kun siihen on aihetta. Tulkaa toki toistekin Monnarille!
Kerta se on ensimmäinenkin
13/01/2016
Eikö pelistä, pelaajista, tuomarista, alustasta, selostajasta tai pääkallosta löydy mitään vikaa? Kiva nähdä kerrankin positiivisia kommentteja ja posia jälleen pääkallon suuntaan hyvistä jutuista ja koosteiden julkaisuista. Kerrassaan mahtava juttu!
Katselija
13/01/2016
Musiikki oli huonoa, siellä soitettiin liikaa sitä hirvivaaaaraaa, hirvivaaaraaa :P
Fani
14/01/2016
Ykköskenttä on Happeella todella huikea, jokainen siinä pelaava ansaitsee paikkansa !
Tuo peli oli kivaa katseltavaa myös tuomari työskentelyn kannalta, ottakaa muut tuomarit oppia ja mallia kuinka pidetään linja hyvänä läpi pelin.
Pakko mainita vielä, Happeen maalivahdilta hyvää ja tasaista mutta loistavaa työtä !

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.