Liigat

Video: Happee sai selkäsaunan – Kaukosta kaikkien aikojen syöttökone

24.01.
2016
8 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Westend Indians keräsi tärkeät kotipisteet lauantaina, kun se kaatoi Happeen lukemin 9-3.

Kotijoukkueen Joonas Föhr nakutti pisteet 2+1 ja Eino Pesu tehtaili 1+2. Valtteri Kainulainen taiteili pisteet 1+1 ja Mikael Sievänen keräsi kaksi maalisyöttöä. Happeen Veli-Matti Hynynen maalasi kahdesti.

Petri Kauko antoi ottelussa kaksi historiallista maalisyöttöä. Pisteiden myötä Kauko nousi kaikkien aikojen syöttöpörssin kärkeen Salibandyliigassa. Kauko on syöttänyt liigaurallaan kaikkiaan 366 osumaa. Tällä kaudella pisteitä on kertynyt 9+26. Mikael järvi on nyt tuon pörssin kakkostilalla 364 syöttöpisteellä.

Ottelutilastot

Happee jatkaa tappiosta huolimatta sarjan kakkostilalla. Indians on kymmenentenä ja matkaa pudotuspeliviivaan on voiton myötä kolme pistettä.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Fani
24/01/2016
Happee Kyykkäs eilen, jokaiselle joukkueelle se tulee jossain vaiheessa kautta. Tänään uusi peli uudet kujeet. Ykkönen (Kauko, Hynynen, Heikkinen, Junkkarinen ja Ilmonen) näyttää kuinka kentällä tehdään tulosta ! Eilen ykkönen teki kaikki kolme, tänään ainakin kuusi !
Pohtija
24/01/2016
Tämän kauden aikana Happee on kyllä kyykännyt jo aika monta kertaa... Pohdin vain, että miksi näin? Onko valmennusjohto kartalla asiasta vaikka kuinka onkin huippuvalmentajakin joukkueessa. Tuskin kuitenkaan toivottavasti kyseessä kuitenkaan on ajatuslaskelmia jatkopelien etenemisestä jne. Vaikka Happee on huippu joukkue ja tilastojen valossa pitäisi voittaa tällaiset pelit niin sitten tulee takkiin ihan huolella tai selkeä johto menetetään ja sitten hävitään... Pohdin myös, että missä Peter oli? Kun ei näytä tänäänkään pelaavan. Huolletaanko herraa maajoukkuepelejä ja ratkaisupelejä varten vai onko Happee nyt laittanut nuorukaisen pohtimaan syntyjäsyviä ja kasvamaan henkisesti. Tällä hetkellä nimittäin näyttää, että Happee pelaa peljä vain ykköskentällä ja muut viisikot surffailee kentällä vailla päämäärää ja totuus on, että sellaisella pelillä ei jatkopeleissä loppuun saakka pääse. Mielenkiinnolla tulevia pelejä seuraten ja pohtien lisää... Voiko sittenkin kyseessä olla laskelmointia...
Jaa a
24/01/2016
Pohtija mitäs laskelmointia Happee muka harrastaisi. Itse nään, että pelkkää hallaa siitä seuraisi jos kakkospaikalta tippuisi. Kakkospaikan turvin helpompi vastus puolivälierää(OLS,TPS) vrt (Erä, SPV) ja samalla kotietu välieriinki. En löydä hyötyä vaikka kuinka mietin eri variaatioita. Happee yksinkertaisesti kyykkäsi eilen.
Pohtija
24/01/2016
Jaa a kanssa kyllä juu samaa mieltä, että laskelmoinnista tuskin on kyse, kunhan vaan pohdin mistä nämä Happeen notkahtelut johtuu. Mielenkiintoista on olut seurata tämänkin päivän Happeen peliä, kun antoivat alussa hieman etumatkaa Tps.lle. Niin ja jos tämän päivän Viikingit vs. Indians peilä pohtisi liikaa ;) niin taitaa tulla SuomenCupin finaalista Vikingille helppo peli, mutta joo tuskin tulee. Jotenkin tuntuu, et Happeella on tällä hetkellä joku outo ihan sama fiilis peleissä... eli kysymys kuuluukin saako joukkeen mielen kuriin vai lähteekö lisää laukalle...
Laatusäbää
24/01/2016
Miksiköhän täällä ei ole mitään mainintaa siitä kun Liminka kylvetti ÅIF 11-1 launtain divarikierroksella? Aina vain negatiivisessa mielessä uutisointia LNM:stä
Joel Siltanen
24/01/2016
LNM-ÅIF-ottelun maalikooste julkaistaan kyllä kunhan keretään. Viimeksi alkuviikosta taisi olla LNM esillä ja varsin positiivisessa valossa olikin. Tällä aiheella lienee kuitenkin hyvin vähän tekemistä Indians-Happee-pelin koosteen kanssa.
Happee
24/01/2016
No niin, yön yli nukuttuaan Happee palasi tasolleen ja niin teki myös Indians.
Joo
25/01/2016
Miksi laatusäbää nimimerkin pitää tulla Happee-Indians pelin juttuun (ja muihinkin liigauutisiin) kyselemään jostain halvatun divarista. Ketä liigassa kiinnostaa joku Liminka?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.