Liigat

Video: Josba jäi vaasalaisten jyrän alle

11.01.
2016
2 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Vaasa ja Josba kohtasivat lauantaina miesten Divarissa. Kotijoukkue SB Vaasa ei jättänyt vieraille mahdollisuuksia ja voitti ottelun lukemin 7-1.

SB Vaasan pistelinkona hääri 0+3 taiteillut Arttu Kukko. Rasmus Nyström ja Samir Mountassir osuivat kahdesti. Joona Kukko sekä Jesse Palmberg nakuttivat pisteet 1+1. Josban Tuomas Tokila torjui kaikkiaan 33 laukausta.

Ottelutilastot

SB Vaasa on tällä hetkellä Divarin viidennellä sijalla. Josba on valahtanut seitsemänneksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Katonnääsjuu
11/01/2016
Suurt ihmetyst herätti jospan otteluselostus, jos he mainittee ja poraa kenttäpelaajii nääs tiätty puuttunee peräti yhreksän. Ku kokoonpanos o normisti sen 18 kenttäpelaajaa, nin pelasko se jospa yhreksäl pelinsä? No, sitä vaa kattonnääs ihmettelen
Katonnääsjuu
12/01/2016
Meinaan, jos kuitenki pelataa neljällätoista, niinku Jospa teki, nin eihän sillo puutu täyrestä miehistöst kuin neliä. Ei sillon pirä porata et puuttuu yhreksän. Tai ehken siell Joen kaupunkissa o aiva omat matikan sääntösä. Sellast vaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.