Liigat

Video: Kailiala ehti tehojen lomassa väläytellä taitojaan – näppärä syöttö omien jalkojen välistä

11.01.
2016
1 Kommentti
0
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Helsingin Viikingit kukisti paikallisvastustaja M-Teamin peräti maalein 7–1 sunnuntaisessa miesten Salibandyliigan ottelussa. Kamppailun pistekuningas oli kaksi maalia iskenyt ja yhden maalisyötön tarjoillut viikinkihyökkääjä Miko Kailiala.

Viikingit pisti ottelun pakettiin toisessa erässä, kun se iski viisi maalia ja pääsi turvallisessa 6–0-johdossa erätauolle.

Yksi ottelun näyttävimmistä suorituksista oli Kailialan antama esityö Tero Tiitun viimeistelemään alivoimamaaliin. Kailiala voitti pallon kahden M-Team-pelaajan välistä ja jatkoi pelivälineen suoraan ilmasta, omien jalkojensa välistä maalin edessä väijyneelle Tiitulle.

Ottelusta on tarjolla maalikooste. Kailialan näppärä syöttö näkyy ajassa 2.05.

Ottelutilastot

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
kuoma
11/01/2016
Oksanen päätä ylös, rightin sniperi vapaana molemmissa vetoyrityksissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.