Divarit

Video: Kainulaiset aivan liikaa Karhuille Lammilla

11.01.
2016
3 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Sarjajohtaja Lammin Salibandy oli lauantaina tyly isäntä Porin Karhuille miesten Divarissa. Lammilaisten voittolukemat kirjattiin lopulta 7-3.

LaSB:n voiton takuumies oli 3+2 takonut Justus Kainulainen, ja myös muut veljekset olivat iskussa, kun Rasmus nakutteli 2+1 ja Roope 1+1. Ainoastaan Juuso jäi veljeksistä ilman tehoja. Porilaisten lippua heilutti korkeimmalla kaikissa maaleissa mukana ollut ja 1+2 kerännyt Saku Lahtinen. Alla on katsottavissa ottelun maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
46
11/01/2016
Kysymys: Kun kakkosdivarissa ilmeisesti pelaa joukkue nimeltä FBT Karhut ja itse olen elänyt siinä käsityksessä, että Porin Karhut olisi entinen FBT Pori joka liigassakin pelasi. Mites tämä kuvio nyt sitten oikeasti menee, kumpi on entinen FBT Pori vai onko molemmat?
66
12/01/2016
Ei kakkosdivarissa ole mitään FBT Karhuja.
Nousivat viime kaudella takaisin ykköseen.
46
12/01/2016
Taisivat olla sitten naisten joukkue :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.