Divarit

Video: KeLy jatkoi sinikettujen sysimustaa kevättä – Blue Fox -pakin soolo illan kaunein

25.01.
2016
4 Kommenttia
7
Divarit
Blue Fox -puolustaja Jakob Klingenberg ei ole tunnettu tehopisteistään. KeLyä vastaan mies kuitenkin iski todella näyttävän osuman. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Blue Fox -puolustaja Jakob Klingenberg ei ole tunnettu tehopisteistään. KeLyä vastaan mies kuitenkin iski todella näyttävän osuman. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Oululainen Kellon Lyönti päihitti Blue Foxin lauantaina Divarin kamppailussa luvuin 6-3. KeLy oli voittanut edellisen kerran joulukuun 19. päivä. Blue Foxin voitottomien otteluiden putki on nyt kahdeksan ottelun mittainen.

Etenkin kotisalissaan rämpinyt Blue Fox on voittanut edellisen kerran marraskuun 15. päivä. KeLyä vastaan pelatussa kamppailussa lauantaina siniketut johtivat avauserän jälkeen 1-0, mutta toisen erän vei KeLy lukemin 3-0. Jakob Klingenberg toi Blue Foxin maalin päähän, mutta seuraavat kaksi osumaa tekivät jälleen isännät. Lopussa Robin Holländer osui vielä näppärällä volleyosumalla Johnny Ojalan syötöstä ilman maalivahtia, mutta Konsta Kivioja sinetöi 6-3 -loppulukemat tyhjään maaliin ajassa 59:11.

Illan kaunein osuma oli juuri Klingenbergin 3-2 -maali, jossa hän tekee tyylikkään spinaround-harhautuksen ja vaikka KeLy-puolustus pääsee häiritsemään sen jälkeen Blue Fox-pakin etenemistä, iskee Klingenberg taidokkaasti rystyllä ilmasta pallon ohi Jesse Kamulan. Kamula oli kotijoukkueen hahmoja ottelussa 24 torjunnallaan, joista hienoimpia näkyy myös koosteessa. Klingenbergin soolomaali näkyy videolla ajassa 6:11.

KeLyn tehokkaimmat olivat kolme maalia syöttänyt Matias Moilanen ja 2+1-tehot nakutellut Toni-Matti Koskelo. Blue Foxin Robin Holländer osui kahdesti.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tsuurnalismin perusteet
26/01/2016
Kuva ja otsikko eivät tue toisijjaan. Palautetta vuan. Jatkakaa muuten samalla draivilla!
Valkoinen numero 19
26/01/2016
Miten pelit kulkee niinku omasta mielestä?
Koiranaama
26/01/2016
Kertokaa tietämättömälle mistä tulee tuo Kelyn kolmanteen maaliin johtanut vapaalyönti? Miten pakki tuossa rikkoo?
Muilutus
26/01/2016
Koiranaamalle: Pakki nappaa Mursun mailasta kiinni. Ei olisi ollut suuri virhe viheltää tilannetta toisinpäinkään tuosta pienestä kontaktista selkään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.