Liigat

Video: Liigajumbon ahdinko syveni Tampereella – ”Treenaamme tällä hetkellä paremmin kuin pelaamme”

11.01.
2016
2 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigan viimeisellä sijalla majaileva Lappeenrannan NST ei onnistunut ryöstämään pisteitä sunnuntaina Tampereen Kooveen vieraana. Kotijoukkue vei kamppailun maalein 6–3.

Koovee pysyi ottelun johdossa alusta loppuun asti eikä antanut heikolla prosentilla viimeistelleen NST:n nousta edes rinnalle 60-minuuttisen aikana. Tamperelaisten kakkoskenttä oli parhaiten pelipäällä tehojen valossa. Laitahyökkääjä Mikko Immonen saalisti neljä (1+3) tehopistettä ja oli illan kovin pistenikkari.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa NST:n valmentaja Petri Heino myönsi tilanteen olevan haastava loppukautta ajatellen.

– Ei auta kuin mennä päivä kerrallaan. Pientä onnenkantamoista tässä varmaan tarvittaisiin. Uskomatonta mutta totta, treenaamme tällä hetkellä paremmin kuin pelaamme, Heino pohti.

Ottelutilastot

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
sneikfan nro.1
12/01/2016
on toi sneikki vaan mahoton! kiemurtelee kun kierremakarooni..
P. Kallo
13/01/2016
Kuinkas tuo viime hetken tilanne, jossa NST pelaa ilman maalivahtia ja pakki hoitelee yrityksen tyhjiin pois korkealla mailalla. Onko rankkari oikea tuomio? Säännöistä en niin perillä ole, siksi kysyn. Tilanne videolla noin ajassa 6:30.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.