Liigat

Video: M-Teamin mahtikiri toi tasapelin sarjakärkeä vastaan

11.01.
2016
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

M-Team nousi lauantaina pahasta sillasta 6-6-tasapeliin Salibandyliigaa johtavaa Happeeta vastaan. Hirvipaidat olivat laskettelemassa päätöserässä jo hallittuun voittoon, mutta sarjanousija näpäytti lopulta laiskoja vieraitaan nousemalla rinnalle.

Happee johti vielä kuusi minuuttia ennen loppua 2-6, mutta kahdella ylivoimamaalilla M-Team hiipi iskuetäisyydelle. Markus Piittisjärvi kavensi lukemiksi 5-6 ja 2+1 mestaroinut Riku Reunamäki huipensi kirin lopulta komealla tasoitusmaalilla ajassa 58.08. Happeelta Peter Kotilainen (1+3) ja Johannes Jokinen (2+1) erottuivat tehopisteiden muodossa edukseen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.