Liigat

Video: Maajoukkuevahdin uskalias vastaantulo aiheutti rankkariin johtaneen ketjureaktion

13.01.
2016
3 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

NST kaatoi M-Teamin naisten Salibandyliigassa sunnuntaina lukemin 7-1. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kotijoukkueen teholinko oli 1+2 taiteillut Juuli Hakkarainen. Heli Suojerius osui kahdesti, Elina Sinisalo iski 1+1 ja Anu Ruokonen sekä Laura Kokko tarjoilivat kaksi maalisyöttöä. Jonna Mäkelä torjui 23 laukausta.

NST on naisten Salibandyliigan toisena. M-Team sen sijaan seitsemäntenä.

Ottelutilastot

Ottelun mielenkiintoisin tilanne nähdään videolla kohdasta 1.20 eteenpäin. Siinä M-Teamin pelaaja pääsee yksin läpi ja Mäkelä lähtee pitkälle vastaan. Mäkelä ehtii palloon ennen vieraiden pelaajaa, mutta potkaisee pallon päin pelaajaa, josta se kimpoaa kohti omaa maalia. Elina Sinisalo estää maalin todella korkealla mailalla ja M-Team pääsee laukomaan rankkaria, josta ei kuitenkaan synny maalia.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kiitos
13/01/2016
Todella mukava katsoa NST:n laadukkaita maalikoosteita! Kiitos! Joka liigajengi pitäisi velvoittaa tähän samaan!
Ph
13/01/2016
Olisi voinut melkeen ajaa ulos pelin sabotoimisesta
Koosteiden tekijä
13/01/2016
KIITOKSELLE. Pakko kysyä, että mikä erityisesti tekee näistä koosteista niin hyvän? Mielestäni tuo on kuvattu kilometrin päästä ja ilman tuota zoomattua hidastusta ei kyllä maalien syntymistä aina näkisi. Kuvanlaatu ja toteutus ok, sitä en sano.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.