Liigat

Video: Muistatko kun jalkapallon Mestareiden liigan voittanut maaliruisku hurmasi salibandykentillä?

12.01.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalainen ex-jalkapallotähti Henrik Larsson on niittänyt mainetta myös salibandyn saralla. Kaudella 2008-2009 Larsson edusti Ruotsin Superliigassa pelaavaa Helsingborgia yhdeksän ottelun verran ja iski tehopisteet 1+4.

Larsson pelasi jalkapallourallaan muun muassa Feyenoordissa, Celticissä, Barcelonassa ja Manchester Unitedissa. Kovana maalintekijänä tunnettu Larsson voitti jalkapallon Mestareiden liigan vuonna 2006 Barcelonan riveissä.

Vähemmälle huomiolle Larssonin salibandyuralla on jäänyt se, että Larsson pelasi Ruotsin SM-sarjassa myöskin 18-vuotiaana kaudella 1989-1990 Viskan HBK:n joukkueessa. Silloin Larsson osui seitsemässä ottelussa kuudesti.

Alla olevilta videoilta löytyy otteita Larssonin esityksistä. Larssonin salibandyottelut herättivät aikoinaan laajalti kiinnostusta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.