Divarit

Video: Naakka löysi ylähyllyn kreivin aikaan Pirkkalassa

19.01.
2016
3 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Pirkkalan Pirkkain tie käy entistäkin vahvemmin kohti kakkosdivaria, kun se taipui sunnuntaina miesten Divarissa kotonaan Joensuun Josballe 4-5. PirPi ei ole voittanut seitsemään peliin, ja eroa säilyjän paikkaan on jo kuusi pistettä.

Josbaa vastaan kaikki näytti vielä hyvältä päätöserässä, kun Antti Jaakkonen löi isännät johtoon 4-3. Kuvaan astui kuitenkin Josban Veeti Naakka, jonka kaksi kutia ylähyllylle käänsivät tiukan ja tasaisen pelin lopulta Josballe.

Josba on Divarin viidentenä ja Pirkat on jumbosijalla 14.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Boris
19/01/2016
Huikee otsikko
Penna
19/01/2016
Juukan miehet pitää Joensuuta pystyssä, se on ihanaa.
Roikka
19/01/2016
Kaveri taitaa olla multitalentti, hän on myöö suomen lahjakkaimpia e-sports pelaajia...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.