Liigat

Video: Näin TPS vei Länsirannikon herruuden

17.01.
2016
2 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rauman SalBa ja TPS mittelivät paremmuudesta torstaina miesten Salibandyliigassa. TPS vei pistepotin Turkuun loppuluvuin 2-6.

Vieraiden Joonas Koskinen maalasi ottelussa kahdesti. Topi Kanervisto tehtaili 1+1 ja Ville Hirvisuo keräsi pistetililleen kaksi syöttöä. SalBan maalintekijöitä olivat Jussi Tammi ja Jasse Kuusisto.

TPS on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä. SalBa kärsi tappion myös lauantaina ja sillä on nyt takanaan 12 ottelua ilman voittoja. Joukkue on toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Terhi
18/01/2016
Mielenkiintoinen siirto Länsirannikolla. M. Läntinen siirtyy FBC Turkuun Salbasta. Vaihtoehtona olisi varmaan ollut miespulasta kärsivä Wirmokin, mutta olisiko 1-div. harjoittelutahti tai seuran nykyinen TPS-yhteistyö ollut liikaa Läntiselle.
Tursu
19/01/2016
Kuka ny Mynämäel haluis pelaamaa. FBC nousee ens kaudeks ylös divarii ja Wirmo paikka on kakkosdivaris. Ei ny tollai voi menestyst hakke et pualet pelaajist olis tepsist

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.