Video: Niittomiesten puolustajasta vuoden ensimmäinen ulosajettu pääsarjapelaaja

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

LNM ja Loviisan Tor kohtasivat lauantaina miesten Divarin ottelussa Limingassa. Ottelu päättyi tasatulokseen 5-5 ja.

Kotijoukkueen Matti Heikkinen oli ottelun tehokkain yhteispistein 1+2. LNM:n Samuli Saukko sekä Torin Jonas Hällfors osuivat kahdesti. LNM:n Toni Pallari torjui kaikkiaan 26 kertaa ja vieraiden Niko Nordström venyi 31 laukauksen tielle.

LNM on Divarin yhdeksäntenä ja Tor löytyy sijalta 11.

Ottelutilastot

LNM:n Olli Wikstedt sai ottelussa punaisen kortin toisen erän loppupuolella. Tor osui kahdesti rangaistuksesta seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana. Punaiseen korttiin johtanut tilanne näkyy videolta kohdasta 1.50 eteenpäin.

18 comments

  1. Sallikaa minun nauraa. Mielestäni (ei pölynimuri) syytä ulosajoon ei ollut.

  2. Ja tämän jälkeen ihmetellään kommentteja ”säbä on naisten laji!” Iso pyllistys tuomareille.

  3. No melko hepposesti tuli kyllä. Periaatteessa olis voinut tulkita jopa pallottoman pelaajan estämiseksikin, mutta kai se ”rikottu pelaaja” syöttöä kuitenkin lähti vastaanottamaan, eli peli jatkuu.

  4. Korkeintaan vapari, ei ees sitä, vaan kiviä taskuun tässä kohtaa…

  5. Wiksted koskee itse ensin palloon ja sen jälkeen tapahtuu vasta kontakti. Täysin käsittämätön punainen. Tor:in kaverille rike mailaanlyönnistä ja hyödyllä tilanne saisi jatkua

  6. Noinhan se menee näkee selkeästi videolta. Mutta kyllä tuon olisi pitänyt nähdä ihan livenäkin…

  7. Jou tajusin tosiaan vasta nyt(kommenttien perusteella, ku ekaksi katoin vaan nopeesti tilanteen), että tossahan pakki ottaa loistavan syötön katkon ja palkinnoksi punainen. Ei jumalauta nyt liitto ja tuomarit pikapalaveriin ja vähän tarkastellaan näitä tulkintoja!! Nyt tässä touhussa ei mitään vitun järkeä. Pelatessa sattuu ja tapahtuu ja jokaista vahinkoa ei perkele voi alkaa laputtamaan.

  8. Niin, tapahtuuko tuossa nyt sitten oikeastaan mitään vahinkoakaan? Ottaa syötönkatkon ja kontaktin (joka ei muuten edes osu päähän).

  9. Selkeästi päähän, kun hidastatte videota näätte Torin pelaajan pään retkahtavan ekaksi vastakkaiseen suuntaan ennen kuin kroppa lähtee liikkeeseen mukaan. Lasit päähän kommenttiosasto 8)

  10. Osuu mihin osuu, mutta itsehän siinä osuman saanut pelaaja tunkee yläkroppansa tielle. Pallon suunta on hyökkääjästä poispäin eli juuri sinne mihin puolustaja on menossa. Ei todellakaan voi olla niin, että lajin vihellyslinja on tämä

  11. Pää retkahtaa ainoostaan sen takia ettei Torin pelaaja tajunnu ollenkaan että joku voi tulla kroppaan ja olla viel pallossakin ensin. Jos tuosta vaparia enemmän antaa niin sitten 2+10 filmaamisesta.