Divarit

Video: Nivala nakutteli Josban nurin

26.01.
2016
3 Kommenttia
4
Divarit
LaSB voitti Josban kotonaan alun vaikeuksista huolimatta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

LaSB voitti Josban kotonaan alun vaikeuksista huolimatta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Lammin Salibandy jatkaa vahvoja otteitaan salibandyn Divarissa. Lauantaina kaatui Josba lukemin 7-3.

Josba ehti ottelussa jo kahden maalin karkumatkalle, mutta seuraavat kuusi osumaa iski LaSB. Eetu Sorvali toi vielä joensuulaiset 6-3 -tilanteeseen, mutta illan viimeisestä osumasta vastasi isäntien Heikki Hätönen.

LaSBin voiton arkkitehtina toimi Tino Nivala, joka teki kaksi maalia ja syötti kaksi. Rasmus Kainulainen tehoili lukemat 1+2, Elmeri Saukkonen osui kahdesti ja Hätöselle merkattiin tehot 1+1. Josban Jesse Reijonen oli tehoin 1+2 mukana kaikissa osumissa. Eetu Sorvalille kirjattiin lukemat 1+1. Kaapo Kettunen kotijoukkueen maalilla venyi pallon tielle 25 otteeseen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Uno
29/01/2016
Liiganousija
jorkki
30/01/2016
Ei Josba nouse
Uno
02/02/2016
Ei nii mut LaSB kylläkin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.