Divarit

Video: Nuorukaisen upeat pyörähdykset takasivat voiton Steelersille

04.01.
2016
0 Kommenttia
2
Divarit
Markus Siprosen näyttävä spinaround ratkaisi Divari-pelin Elenia Areenalla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Markus Siprosen näyttävä spinaround ratkaisi Divari-pelin Elenia Areenalla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Hämeenlinnan Steelers katkaisi orastaneen kahden ottelun tappioputkensa sunnuntaina, kun se kaatoi kotikentällään SB Welhot jatkoajan jälkeen lukemin 5-4.

Ottelussa joukkueet tehtailivat maaleja tasatahtiin, joskin Welhot johti ottelua kolmesti, lukemin 0-1, 1-2 ja 3-4. Varsinaisella peliajalla Steelers johti siis vain 3-2. Ratkaisumaalin jatkoajalla teki Markus Sipronen, jonka upea spinaround hyökkäyspään kulmassa avasi nuorukaiselle tilaa ajaa maalin taakse, josta hän käänsi hienosti ”vanhanaikaisella” pallon maaliin.

Sipronen tehtaili ottelussa tehot 1+1 ja Timo Johansson osui kahdesti. Muut Steelersin maalit iskivät Nico Jonaeson ja Daniel Megyaszai. Welhojen osumista vastasivat Mikko Niiva, Riku Tuononen, Tero Korhonen ja Olli Taskinen.

Voitollaan Steelers nousi sarjataulukossa toiseksi tasapisteisiin, mutta paremman maalieron turvin ohi Blue Foxista. Eroa sarjakärki LaSBiin on kuusi pistettä. Welhot ovat sijalla 11, vain kolme pistettä tippumisviivasta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.