Divarit

Video: Omituinen tilanne puhutti Vaasassa – kävikö pallo maalissa vai ei?

12.01.
2016
14 Kommenttia
2
Divarit
Teppo Haakanan maali hylättiin ensin, mutta hyväksyttiin parin sekunnin kuluttua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Teppo Haakanan maali hylättiin ensin, mutta hyväksyttiin parin sekunnin kuluttua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa ja Loviisan Tor kohtasivat toisensa miesten Divarissa sunnuntaina. Tuloksena oli runsasmaalinen 7-7 -tasapeli.

Joukkueet tekivät maaleja läpi ottelun vuorotellen ja kumpikin sai olla vuorollaan kuskin paikalla. Erikoinen aspekti oli se, että SB Vaasa voitti viisi vastaan viisi -pelin lukemin 7-2, mutta Loviisa paukutti neljä maalia ylivoimalla ja yhden rangaistuslaukauksesta.

Tapahtumarikkaan ottelun omituisin tilanne oli ehdottomasti vaasalaisten 7-6 -maali, jonka teki Teppo Haakana. Maalin takana ollut tuomari levitteli käsiään sen merkiksi, ettei pallo käynyt maalissa ja peli jatkui pari sekuntia, kunnes samainen tuomari – ilmeisesti kun sai kauempana olleelta virkaveljeltään korvanappiin tiedon – vihelsi ja näytti palloa keskialueelle maalin merkiksi. Tilanne herätti luonnollisesti närää loviisalaisten puolella. Tilanne näkyy videolla useine hidastuksineen ajassa 6:49.

Loviisan paras pistemies oli Jonas Hällfors huimin 3+2 -tehoin. Andreas Hietala jakeli kolme syöttöä. Vaasalaisista Kevin Nylund saalisti tehot 1+2. Jesse Palmberg ja Teppo Haakana osuivat kumpikin kahdesti.

SB Vaasa on tällä hetkellä Divarissa viidentenä. Loviisan Tor on taulukon yhdestoista.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tuomio
12/01/2016
Noista hidastuksista katsoen näytti ettei ollut. Toki erikoisen pompun otti "rimasta/rimoista"
piip
12/01/2016
Noiden puusilmien takia näytti moni muukin tilanne oudolta. Hakala on niin väärä kaveri viheltämään divaria!
Reino
12/01/2016
Joo en tiedä dumareiden nimiä, mutta oli kyllä huonoin kaksikko mitä Vaasassa nähny ikinä! Ja kyllä pallo kävi maalissa aika selkeästikin.
Puusilmä
12/01/2016
Maali näytti siirtyvän pois paikoiltaan kohti päätyviivaa ja eikös tällöin (ainakin ylärimaan osuessa) tuomita maaliksi? Joku säännöistä tarkemmin tietävä varmaan kommentoinee onko näin?
Viltsu
12/01/2016
Voisivat Vaasassa ottaa tästä lähtien oranssit lasit pois silmiltä palkintoja jaettaessa, Torin pelaaja teki 3+2 ja sai pronssisen mitalin, kaksi vaasan pelaajaa teki 2+0 ja saivat hopeisen ja kultasen mitalin. Jos joukkue tekee 7 maalia ja on 5 niissä mukana niin luulisi että olisi ollut kentän paras. VALOJA PÄÄLLE! Vai oliko oma poika pelaamassa?
Jeppe
12/01/2016
Näyttäysi kyllä että pallo käy maalissa ja tulee ulos kun osuu laahuksen ja maalin "katon" rajaan jolloin se monesti kimmahtaa oudon näköisesti ulos. Outoa oli se että lähellä ollut hyvin sijoittunut tuomari aluksi levitti kätensä mutta sitten kuitenkin maali hyväksyttiin ilmeiseti kauemman tuomarin vihjeestä.
viltsulle
12/01/2016
Ei ne pisteet aina merkkaa että oot paras!
Valtsu
12/01/2016
Viltsu, tietääkseni Esim. Loviisassa ei vierasjoukkueen pelaaja saa palkinnon palaakaan, oli peli/tehot mitä tahansa. Että ota vaan rohkeasti pää pois pensaasta ennen kun alat kylillä huutelemaan.
Tietääksesi??
12/01/2016
Muutaman kerran ollut jakamassa mitalit että KYLLÄ saa!!
Rohkea veto
12/01/2016
Ilmeisesti vain lähellä ollut tuomari ei vain ehtinyt näkemään palloa maalissa. Ensin katse pakollisesta tilanteessa ja siitä palloa seuraten maaliin. Lähempää katsottaessa silmä joutuu kääntymään paljon pitemmän matkan ja tarkennuksessakin menee oma aikansa. Aina lähellä ei ole parempi.

Hyvä juttu nuo napit korvissa, muutoin olisi tämä selvä maali jäänyt hyväksymättä. Paikalla olleena näki, että verkko heilahti katossa ja sieltä ulos.

Hieman huvittava tilanne kaiken kaikkiaan. Eniten huvittaa kuitenkin tilanteesta vähiten tietävän eli tuon veskarin mesoaminen :D
Jussi
12/01/2016
Kävi maalissa, ylärimasta laahuksen yläosaan ja siitä ulos! Oikea tuomio, viiveellä.
"Rohkea veto"
12/01/2016
Taisi äskeinen olla Hakalan itsensä kirjoittama kommentti tänne :D
Junnu#8
12/01/2016
Hällfors ja Andy#8 on Torin parhaita pelaajia. Joten ei tehot yllätä:D
Ykä
12/01/2016
Valtsu ei näköjään koskaan ole käynyt Torin peleissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.