Video: Omituinen tilanne puhutti Vaasassa – kävikö pallo maalissa vai ei?

Teppo Haakanan maali hylättiin ensin, mutta hyväksyttiin parin sekunnin kuluttua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Teppo Haakanan maali hylättiin ensin, mutta hyväksyttiin parin sekunnin kuluttua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.
Teppo Haakanan maali hylättiin ensin, mutta hyväksyttiin parin sekunnin kuluttua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa ja Loviisan Tor kohtasivat toisensa miesten Divarissa sunnuntaina. Tuloksena oli runsasmaalinen 7-7 -tasapeli.

Joukkueet tekivät maaleja läpi ottelun vuorotellen ja kumpikin sai olla vuorollaan kuskin paikalla. Erikoinen aspekti oli se, että SB Vaasa voitti viisi vastaan viisi -pelin lukemin 7-2, mutta Loviisa paukutti neljä maalia ylivoimalla ja yhden rangaistuslaukauksesta.

Tapahtumarikkaan ottelun omituisin tilanne oli ehdottomasti vaasalaisten 7-6 -maali, jonka teki Teppo Haakana. Maalin takana ollut tuomari levitteli käsiään sen merkiksi, ettei pallo käynyt maalissa ja peli jatkui pari sekuntia, kunnes samainen tuomari – ilmeisesti kun sai kauempana olleelta virkaveljeltään korvanappiin tiedon – vihelsi ja näytti palloa keskialueelle maalin merkiksi. Tilanne herätti luonnollisesti närää loviisalaisten puolella. Tilanne näkyy videolla useine hidastuksineen ajassa 6:49.

Loviisan paras pistemies oli Jonas Hällfors huimin 3+2 -tehoin. Andreas Hietala jakeli kolme syöttöä. Vaasalaisista Kevin Nylund saalisti tehot 1+2. Jesse Palmberg ja Teppo Haakana osuivat kumpikin kahdesti.

SB Vaasa on tällä hetkellä Divarissa viidentenä. Loviisan Tor on taulukon yhdestoista.

Ottelutilastot

14 comments

  1. Noista hidastuksista katsoen näytti ettei ollut. Toki erikoisen pompun otti ”rimasta/rimoista”

  2. Noiden puusilmien takia näytti moni muukin tilanne oudolta. Hakala on niin väärä kaveri viheltämään divaria!

  3. Joo en tiedä dumareiden nimiä, mutta oli kyllä huonoin kaksikko mitä Vaasassa nähny ikinä! Ja kyllä pallo kävi maalissa aika selkeästikin.

  4. Maali näytti siirtyvän pois paikoiltaan kohti päätyviivaa ja eikös tällöin (ainakin ylärimaan osuessa) tuomita maaliksi? Joku säännöistä tarkemmin tietävä varmaan kommentoinee onko näin?

  5. Voisivat Vaasassa ottaa tästä lähtien oranssit lasit pois silmiltä palkintoja jaettaessa, Torin pelaaja teki 3+2 ja sai pronssisen mitalin, kaksi vaasan pelaajaa teki 2+0 ja saivat hopeisen ja kultasen mitalin. Jos joukkue tekee 7 maalia ja on 5 niissä mukana niin luulisi että olisi ollut kentän paras. VALOJA PÄÄLLE! Vai oliko oma poika pelaamassa?

  6. Näyttäysi kyllä että pallo käy maalissa ja tulee ulos kun osuu laahuksen ja maalin ”katon” rajaan jolloin se monesti kimmahtaa oudon näköisesti ulos. Outoa oli se että lähellä ollut hyvin sijoittunut tuomari aluksi levitti kätensä mutta sitten kuitenkin maali hyväksyttiin ilmeiseti kauemman tuomarin vihjeestä.

  7. Viltsu, tietääkseni Esim. Loviisassa ei vierasjoukkueen pelaaja saa palkinnon palaakaan, oli peli/tehot mitä tahansa. Että ota vaan rohkeasti pää pois pensaasta ennen kun alat kylillä huutelemaan.

  8. Muutaman kerran ollut jakamassa mitalit että KYLLÄ saa!!

  9. Ilmeisesti vain lähellä ollut tuomari ei vain ehtinyt näkemään palloa maalissa. Ensin katse pakollisesta tilanteessa ja siitä palloa seuraten maaliin. Lähempää katsottaessa silmä joutuu kääntymään paljon pitemmän matkan ja tarkennuksessakin menee oma aikansa. Aina lähellä ei ole parempi.

    Hyvä juttu nuo napit korvissa, muutoin olisi tämä selvä maali jäänyt hyväksymättä. Paikalla olleena näki, että verkko heilahti katossa ja sieltä ulos.

    Hieman huvittava tilanne kaiken kaikkiaan. Eniten huvittaa kuitenkin tilanteesta vähiten tietävän eli tuon veskarin mesoaminen 😀

  10. Kävi maalissa, ylärimasta laahuksen yläosaan ja siitä ulos! Oikea tuomio, viiveellä.

  11. Taisi äskeinen olla Hakalan itsensä kirjoittama kommentti tänne 😀

  12. Hällfors ja Andy#8 on Torin parhaita pelaajia. Joten ei tehot yllätä:D