Liigat

Video: Pörssikärjen maukas pyörähdyssyöttö johti alivoimamaaliin

25.01.
2016
0 Kommenttia
8
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team laittoi sarjakärkenä jyräävän Classicin ahtaalle lauantaina naisten Salibandyliigassa. Tamperelaisjoukkue vei voiton lopulta Mari Alilan jatkoaikamaalilla lukemin 4-5 ja.

Classicin Ella Alanko tehtaili ottelussa pisteet 1+2. Naisten Salibandyliigan pistepörssiä tehoin 34+23 johtava Nina Rantala iski pisteet 1+1. M-Teamin Arla Salo torjui maalillaan kaikkiaan 32 laukausta. Taru Nordman tarjoili syötön kahteen osumaan.

Ottelutilastot

Classic jatkaa siis sarjan kärjessä. M-Team on kahdeksantena.

Otsikossa mainostettu Rantalan syöttö on nähtävissä videolla kohdasta 0.53 eteenpäin. Pinja Jaakkolan iskemä M-Teamin 3-4-kavennus oli myös hieno yksilösuoritus. Se nähdään videolla kohdasta 2.17 eteenpäin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.