Divarit

Video: Raju lonkkataklaus pysäytti etenemisen keskialueella – seurauksena ulosajo

14.01.
2016
12 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LaSB haki viime sunnuntaina täydet pisteet Limingasta loppuluvuin 6-8. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kamppailun kuohuttavin tilanne nähtiin toisen erän alussa, kun LaSB:n Aki Syrjälä pysäytti kotijoukkueen pelaajan etenemisen varsin kyseenalaisin keinoin. Syrjälä sai taklauksestaan punaisen kortin. Tilanne näkyy videolta kohdasta 2.15 eteenpäin.

LaSB:n tehomiehiä olivat 2+2 iskenyt Tino Nivala sekä kolme maalia viimeistellyt Heikki Hätönen. Justus Kainulainen osui kahdesti ja Rasmus Kainulainen nakutti 1+1. LNM:n Matti Heikkinen syötti kolme osumaa ja Tommi Visuri iski pallon maaliin kahdesti.

LaSB johtaa miesten miesten Divaria kuuden pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen. LNM löytyy sijalta yhdeksän.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Sami
14/01/2016
Aivan oikea tuomio. Olisi jättänyt viimeisen liikkeen kohti vastustajaa tekemättä, sen jälkeen kun pallo meni ohi, niin ei välttämättä olisi tullut edes jäähyä. Nyt kuintekin loukkaantumisriski niin suuri, että punainen oikea tuomio. Vähän samaa sarjaa kuin Savolaisen pallottoman pelaajan ajelut.
mufasa
14/01/2016
Pidä poika pää ylhäällä. Hyvä niitti!!
Boris
14/01/2016
Selvä punainen. Upea oli muuten LNM:n 5-4 maali!
SBT Butchers
14/01/2016
Kuuluu lajiin :D en kai sanonu noin? NO ei kuulu!
lohenpunainen lasse
14/01/2016
2-3 OM, eli siitä pörssipisteet pois hätöseltä ja nivalalta
Harjulainen
14/01/2016
Ei halua sotkea ketjua, mutta muutkin jättäneet toiveita Pääkallolle, että se käsittelisi avoimesti Pohjois-Karjalassa olevia riitoja, jotka huojuttavat alueen suurinta junioriseuraa eli Lebaa jonka tavoitteena on myös nousta miesten divariin. Seura on jakautunut kahteen leiriin toisessa toiminnajohtaja elämäntyökseen johtanut ja nollista leban aikanaan luonut Markus Holopainen. Pidetty sinettiseurakehittäjä. Taas toinen kuppikunta muodostuu vanhan Josban salibandyikonin valmennuspäällikön Juri Jolkkosen ympärille. Kulmikas ja äärimmäisen kilpailullinen menestyksellisesti edusutusjoukkuetta oman toimen ohella luotsannut jolkkonen on haastanut Leban muutokseen. Vasta pidetty ylimääräinen kokous, jossa holopaisen tarkoituksena oli laittaa johtokuntaa uusiksi, heittikin hänet pellolle. Kokouksen laillisuudesta keskustellaan koska äänestämään paikalle oli marssitettu edustusjoukkueen pelaajia. Ikävät kärhämän ovat syksystä riipineet seuraa, ja agressiot ovat käsin kosketeltavia. Paikallinen sanomalehti karjalaisen uutisoi eilen isosti riidoista ehkä hieman Holopaisen leiriä kompaten. Nämä ei ole pikkujuttuja vaan kyseessä on ihmisten duunipaikat.
Vaarallista
14/01/2016
Kyllähän tämmöiset tilanteet on niitä mitä lajista pitää saada kitkettyä pois. Herkästi kausi pilalla tuommosen tilanteen seurauksena. Kakkua vaan.
Miksi Ihmeessä
14/01/2016
tuomari ei siirrä rangaistusta? Kaikkia rangaistustahan voidaan siirtää?! kotijoukkue kärsi hitusen..
Harjulaisele
14/01/2016
Kyllä. Muuta suomea kiinnostaa satasella miten joku seura pohjois-korealassa riitelee keskenään ja josban kanssa.
VideoTuomari
15/01/2016
Ehdottomasti oikea tuomio tuo punainen kortti. Täysin turha taklaus.

Toinen huomio tai lähinnä kysymys muilla lajiniiloille. Olenko ainoa kenen mielestä näytti, että pallo olisi mennyt taaksepäin Kainulaisen rankkarissa?
ET
15/01/2016
Rangaistusta ei siirretty tod näk sen vuoksi, että tällaisessa tilanteessa rikotun joukkueen pelaajilla on tapana käydä kolaamassa rikkonut pelaaja seinille, jos peliä ei heti pistetä poikki. Eli kyllä siinä itseasiassa palveltiin kotijoukkuetta.
Videotuomarille
15/01/2016
Et ole ainoa, näyttää tosiaan "leipominen" vievän palloa taaksepäin vähän ennen maaliinnostoa...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.