Ulkomaat

Video: Salibandy saapui Etelä-Korean televisioon – taidokkaita temppuja ja nauravia naisia

23.01.
2016
1 Kommentti
6
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Etelä-Korea on edennyt kertaalleen salibandyn MM-kisoihin sekä miehissä että naisissa. Laji on saanut julkisuutta myös paikallisessa televisiossa. Lähetyksen näet alta.

Kielimuurin vuoksi emme osaa sanoa sen tarkemmin mitä videolla tapahtuu. Ainakin ilmaveivausta harrastetaan ja kaikilla vaikuttaisi olevan erittäin hauskaa lajin parissa.

One more ”Starking” ★★어제 올린 스타킹 영상이 국제적으로 공유만 100개로 전세계 플볼계에 가장 ”HOT” 한 영상이 되었네요 ㅋ그래서 하나더 ~ 2년뒤 2011년에 국대선수들이 나가서 한번 더 찍었답니다 ~ 오글거리는 부분은 편집좀 하고 ㅎㅎ플볼 홍보를 위해 희생한 찰떡공 보이스~다시 봐도 재미있네요 함 보세요 ^^ 지금은 쬐끔 늙었지만 플볼계 F4 입니당 ㅎ아 ~ 기억나는 비하인드 스토리 내용이 있네요… 김승호선수와 제시카랑 손뼉치기 게임을 했는데 원래 소녀시대중에 누굴 젤 좋아하느냐 물으면 제시카라고 하기로 했는데… 김승호선수가 상남이라 ㅋㅋ 자신이 진짜 좋아하는 거기에 오지도 않은 ”태연이요” ㅋㅋ 그래서 편집된듯 ㅎ

Posted by Floorball Korea – 플로어볼 코리아 on Thursday, 21 January 2016

Artikkelia päivitetty ajankohtaisuuden suhteen 23.1. Klo 21.50

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Viking1
24/01/2016
Taitoahan niillä riittää ja toi on täydellistä propakandaa. Ajatellaan nyt et 10 vuoden sisällä E-Korea kiilais itsensä top vitoseen. Mutta kysymys on ehkä enempi nyt mites olosuhteet??

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.