Liigat

Video: Salibandya on pelattu 30 vuotta Suomessa – tältä se on näyttänyt

01.01.
2016
1 Kommentti
16
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Suomen Salibandyliitto ja suomalainen salibandy juhlivat 30-vuotista taivaltaan vuonna 2015. Tämän kunniaksi Salibandyliiga julkaisi komean videokollaasin, jossa on mukana tunteikkaita pätkiä ja muistoja vuosien varrelta.

Videon tekijä on muun muassa NHL-videoillaan mainetta kerännyt Janne Makkonen. Makkonen itse pelaa tällä kaudella miesten Salibandyliigassa M-Teamin riveissä.

Videolta näkyy hyvin salibandyn kehitys, vauhti, taito sekä dramaattiset vaiheet iloineen ja suruineen. Pääkallo.fi suosittelee tätä videota kaikille.

#Salibandy30v – #menestystarina#Salibandy30v juhlavuosi 2015 alkaa olla lopuillaan. 30 -vuoteen mahtuu upeita elämyksiä, makeita voittoja ja karvaita tappioita. Urheiludraamaa parhaimmillaan. Salibandyn menestystarina jatkuu…

Posted by Salibandyliiga on Thursday, 31 December 2015

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Yleissivistykseksi maailmalle
01/01/2016
Viikingit voisi nyt 30-vuotisen taipaleen kunniaksi jakaa 500 pääsylippua Viikingit-SPV matsiin jääkiekon MM-kisavieraille. Ps. vinkiksi vain

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.