Liigat

Video: Sarjajumbo iski tärkeän tasoituksen 17 sekuntia ennen loppua häntäpään taistossa

26.01.
2016
0 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

NST ja Rauman SalBa kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Ennakkoon ”neljän pisteen otteluna” pidetty kamppailu päättyi tasatulokseen 4-4 ja.

Ottelun viimeisiltä minuuteilta ei uupunut ainakaan dramaattisia käänteitä. SalBan Niko Kaerla tasoitti ottelun tilanteeksi 3-3 ilman maalivahtia ajassa 58.42. Antti Keskitalo vei raumalaiset johtoon puoli minuuttia myöhemmin ja SalBan historiallinen ensimmäinen vierasvoitto Liigatasolla oli enemmän kuin lähellä. NST oli kuitenkin vielä eri mieltä ja Otto Valavuo pommitti kotijoukkueen tasoihin ajassa 59.43.

Kotijoukkueen tehomiehiä olivat kahdesti osunut Valavuo sekä 1+1 nakuttanut Joona Rantala. Vieraiden Keskitalo taiteili pisteet 2+1 ja Joni Peltola komppasi tehoin 1+1.

Ottelutilastot

NST jatkaa jumbosijalla ja sillä on tasoituksen ansiosta edelleen kahden pisteen matka kolmanneksi viimeisenä olevaan SalBaan. Raumalaisjoukkue ja Nokian KrP ovat tasapisteissä sijoilla 12 ja 13. SalBa sai viimein kartutettua vieraspistesaldoaan Salibandyliigassa, mutta se vaeltaa 14 ottelun voitottomassa putkessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.