Video: Sarjajumbon hyökkääjältä erikoinen rankkari – Happee-puolustaja osui puolen kentän takaa

Karoliina Ahtiainen teki kolme maalia Happeen verkkoon - yhden varsin erikoisella juoksurankkarilla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Karoliina Ahtiainen teki kolme maalia Happeen verkkoon - yhden varsin erikoisella juoksurankkarilla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.
Karoliina Ahtiainen teki kolme maalia Happeen verkkoon – yhden varsin erikoisella juoksurankkarilla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Joutsenon Kataja ja Jyväskylän Happee tasasivat pisteet naisten Salibandyliigassa sunnuntaina lukemin 5-5.

Kataja oli ottelun alussa vahvempi osapuoli, sillä se johti ottelua jo 3-0. Happee onnistui punnertaa kuitenkin tasoihin, mutta se ei ollut johtoasemassa kertaakaan pelin aikana.

Katajan Karoliina Ahtiainen avasi maalitilinsä naisten Salibandyliigassa ja teki sen heti hattutempulla. Vain 32 sekunnin pelin jälkeen Ahtiainen onnistui ensimmäisen kerran vieden joukkueensa 1-0 -johtoon. Maali syntyi rangaistuslaukauksella, joka oli hyvin samantyyppinen kuin naisten MM-kilpailujen kenties oudoin rankkari.

Happee-puolustaja Marianne Väliaho oli yhdessä Henna Haverisen kanssa joukkueensa tehokkain – kumpikin lukemin 1+1. Väliahon maali oli myös varsin erikoinen, sillä hän lähetti laukauksensa matkaan pitkälti omalta kenttäpuoliskolta.

Joutsenon Kataja otti tasapelillä vasta kauden kolmannen pisteensä ja jatkaa sarjan hännillä. Happee on kahdeksantena.

Ottelutilastot

2 comments

  1. Sama kai miten sen pallon malliin rankkarista toimittaa, kunhan sen tekee sääntöjen sallimissa rajoissa….? Ei tuossa tarvitse ainakaan My-mäisesti spekuloida jälkeenpäin!

  2. Aikanaan 1990-luvulla juoksurankkarit ei olleet niin harvinaisia. Minun muistini mukaan. Mutta siitä on jo pitkä aika.