Liigat

Video: SPV-pakin hirmulämäri painui maalin yläkulmaan puolesta kentästä

28.01.
2016
4 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV kaatoi Tapanilan Erän keskiviikkona Vantaan Energia Areenalla lukemin 1-3. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

SPV:n tehomies oli kaksi maalia viimeistellyt Mikko Kohonen. Maalivahti Hannes Hannula torjui 27 laukausta ja sensaatiovahti päästiin yllättämään vasta ajassa 57.52 Lauri Kapasen toimesta. Otsikossa hehkutettu Petri Hakosen maali nähdään videolla kohdasta 2.00 eteenpäin.

Ottelutilastot

SPV nousi voitolla Erän ohi viidenneksi. Helsinkiläisjoukkue on nyt siis Salibandyliigan kuudennella sijalla.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Eemeli
28/01/2016
Jos tää peli olis päättynyt esim. 12-8, mikä on jossain määrin ihan normaali tulos salibandyssä, niin olisiko silloin tehty 25 minuutin maalikooste?
SALIN
29/01/2016
Täähän oli kerrankin järkevä maalikooste. Yleensä noi leikataan niin lyhyiksi, ettei ehdi nähdä kunnolla maalia edeltänyttä tilannetta. Nyt sai pelin kulusta paljon enemmän irti -> pelkän koosteen pohjalta voi sanoa, että Erä piti palloa, SPV puolusti tiiviisti ja iski varmasti kun sai paikan.
Videokatsoja
29/01/2016
Niin no, näytettiinhän nuo sopivan aikaisin, mutta 15 sekuntia maalin jälkeistä vaihtoa on jo vähän turhaa. Eikä samaa maalia tarvitsisi kelata kolmeen-neljään kertaan. Ja mitään muita tilanteita ei tuolla pätkällä ollut, kuin maalit. Parempi silti näin, kuin liian lyhyesti, pitkäveteinen kyllä oli.
Erään seuran Koostaja
29/01/2016
Itsellä ollut vähämaalisissa peleissä tapana ottaa koosteeseen ennemminkin torjuntoja/läheltä piti-tilanteita, kuin pyöritellä maalia moneen kertaan uudestaan. Pelissä joka päättyy 1-3 pitäisi tuoda enemmän maalivahteja esille, sillä taatusti torjuntoja löytyy mitä koosteeseen laittaa.

Tuollaisena mielestäni aika pitkäveteinen, vaikkakin muuten oikein hyvin tehty.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.