Divarit

Video: Steelers-tähti ratkaisi pelin Vaasassa kahdella nopealla maalilla

25.01.
2016
0 Kommenttia
2
Divarit
Nico Jonaeson (vas.) synkensi vaasalaisten kirin 5-1 tilanteesta 5-5 tasalukemiin. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Nico Jonaeson (vas.) synkensi vaasalaisten kirin 5-1 tilanteesta 5-5 tasalukemiin. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa isännöi Steelersiä lauantaina Divarissa. Tiukan kamppailun veivät lopulta hämeenlinnalaiset lukemin 7-6.

Steelers johti ottelua avauserän jälkeen maalilla ja lisäsi johtoaan heti toisen erän alussa. SB Vaasa iski ajassa 21:21 pelin lukemiin 2-1, mutta Steelers osui seuraavan minuutin aikana kahdesti. Vaasalaiset ottivat aikalisän ja vaihtoivat maalivahtia. Steelers meni kuitenkin vielä 5-1 -johtoon, ennen kuin SB Vaasa aloitti kirinsä. Sami Kujala ja Rasmus Nyström toivat isännät kahden maalin päähän vielä ennen päätöskolmannesta.

Kolmannen erän alussa SB Vaasa takoi pelin tasoihin. Ajassa 57:54 juuri jäähyltä päässyt Nico Jonaeson kuitenkin päätti ratkaista pelin. Hän osui ensin ylivoimalla ja kuusi sekuntia myöhemmin hän lisäsi hämeenlinnalaisten johdon jo lukemiin 7-5. Henry Backmanin 7-6 -kavennusmaali jäi 56 sekuntia ennen loppua ottelun viimeiseksi.

Jonaesonin lisäksi Steelersin Miiro Maunula osui kahdesti. Iiro Nurminen ja Aleksanteri Ihalainen merkkauttivat tehot 1+1 ja Jere Kemppainen nappasi kaksi maalisyöttöä. Vaasalaisten tehokkain oli Kevin Nylund lukemin 1+2. Maalin ja yhden syötön saalistivat Rasmus Nyström ja Teppo Haakana.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.