Liigat

Video: SPV antoi opetuksen KrP:lle – Mikko Kohonen vireessä

19.01.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV isännöi Nokian KrP:ta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Kotijoukkue oli ottelussa selkeästi parempi ja voitti maalein 13-3.

SPV:n teholinko oli 3+2 iskenyt Mikko Kohonen. Jukka-Pekka Pelto-Arvo ja Jyrki Holopainen nakuttivat tehopisteet 2+1 mieheen. Mika Kohonen syötti kolme osumaa. Sami Koski ja Erik Härkönen keräsivät pisteet 1+1. KrP:n Ossi Ojala ja Antti Naskali naulasivat tehot 1+1 ottelussa.

SPV ei ole hävinnyt viimeiseen viiteen otteluun ja on hiipinyt sarjataulukon viidennelle sijalle. KrP:lle tappio oli toinen suurinumeroinen peräjälkeen ja joukkue tippui toiseksi viimeiseksi maalieron vuoksi.

Ottelutilastot

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.