Video: Tasapeli Suomen mestareiden kanssa – raumalaisten pitkä tappioputki katkesi

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rauman SalBa ja SPV kohtasivat lyhyen ajan sisään toistamiseen viime sunnuntaina. Ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 4-4 ja.

Ottelun tehokkain pelaaja oli SalBan Antti Keskitalo, joka iski pisteet 2+1 ottelussa. Miikka Sokka ja Jani Lehtoniemi nakuttivat 1+1. SPV:n Mika Kohonen oli osui kertaalleen ja syötti yhden maalin.

Ryhtiliikkeen tehnyt SPV on sarjataulukon viidentenä. Joukkue ei ole hävinnyt yhtäkään neljästä joulutauon jälkeisestä ottelusta. SalBa oli hävinnyt ennen tasapeliä seitsemän peliä putkeen. Raumalaiset eivät ole onnistuneet voittamaan yhtäkään ottelua viimeisestä kymmenestä ja joukkue on valahtanut sarjan toiseksi viimeiselle sijalle.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Pääkallo voisi tehdä juttua Salba-Classic matsista, joka pelataan Uudenkaupungin pohitullissa! Lähes tuhatpäinen yleisö tulossa ja kentällä kaikki Uusikaupunkilaispelurit liigassa esim. Eemeli Salin! Huikea ilta tulossa.

  2. Turha kuvitella että pääkallo siitä juttua tekisi. Ei kuulu salba pääkallon jutun piireihin. mielummin ulkomailta, divarista tai junnuista juttua, kuin salbasta. on tää nähty 🙂

  3. Kyllä liitto varmaan tekee jonkun jutun ainaki Ylelle kun on kyseessä kuitenkin Classicin peli.