Liigat

Video: Tasapeli Suomen mestareiden kanssa – raumalaisten pitkä tappioputki katkesi

13.01.
2016
3 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rauman SalBa ja SPV kohtasivat lyhyen ajan sisään toistamiseen viime sunnuntaina. Ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 4-4 ja.

Ottelun tehokkain pelaaja oli SalBan Antti Keskitalo, joka iski pisteet 2+1 ottelussa. Miikka Sokka ja Jani Lehtoniemi nakuttivat 1+1. SPV:n Mika Kohonen oli osui kertaalleen ja syötti yhden maalin.

Ryhtiliikkeen tehnyt SPV on sarjataulukon viidentenä. Joukkue ei ole hävinnyt yhtäkään neljästä joulutauon jälkeisestä ottelusta. SalBa oli hävinnyt ennen tasapeliä seitsemän peliä putkeen. Raumalaiset eivät ole onnistuneet voittamaan yhtäkään ottelua viimeisestä kymmenestä ja joukkue on valahtanut sarjan toiseksi viimeiselle sijalle.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Salbafan
13/01/2016
Pääkallo voisi tehdä juttua Salba-Classic matsista, joka pelataan Uudenkaupungin pohitullissa! Lähes tuhatpäinen yleisö tulossa ja kentällä kaikki Uusikaupunkilaispelurit liigassa esim. Eemeli Salin! Huikea ilta tulossa.
Salbafanille
13/01/2016
Turha kuvitella että pääkallo siitä juttua tekisi. Ei kuulu salba pääkallon jutun piireihin. mielummin ulkomailta, divarista tai junnuista juttua, kuin salbasta. on tää nähty :)
Kustaan ikkunan alla
13/01/2016
Kyllä liitto varmaan tekee jonkun jutun ainaki Ylelle kun on kyseessä kuitenkin Classicin peli.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.