Divarit

Video: Teräsmiesten maalivahti torjui 41 kertaa voitto-ottelussa

11.01.
2016
0 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LNM ja Steelers pelasivat Divarin sarjapisteistä lauantaina Limingassa. Steelers nappasi ottelusta 6-7-vierasvoiton.

Vieraiden Markus Sipronen ja Nico Jonaeson nakuttivat tehopisteet 2+1 ottelussa. Ville Lastikka osui kahdesti, Timo Johansson tarjoili kaksi maalisyöttöä ja Iiro Nurminen iski 1+1. Maalivahti Jaakko Vahtokari venyi kaikkiaan 41 laukauksen tielle. LNM:n Veli-Pekka Turula ja Tommi Visuri tehtailivat pisteet 1+1 mieheen.

Steelers on nyt Divarin toisella sijalla. LNM majailee yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.