Jesse Palmbergin maali ei ollut kaikkein tyypillisin salibandyosuma. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun se kaatoi viikonloppuna vieraskentillä KeLyn ja Limingan Niittomiehet. LNM-ottelu päättyi vaasalaisten voitonjuhliin lukemin 8-6.

Ottelun avauserässä SB Vaasa karkasi jo kolmen maalin johtoon, mutta toisessa erässä otteet tasaantuivat ja tilanne oli 6-4 kahden erän jälkeen. Päätöskolmanneksella Liminka tuli jo tasoihin, mutta lopulta SB Vaasa vei voiton lukemin 8-6.

SB Vaasan tehomiehinä toimivat Joona Kukko (1+3), Kari-Matti Viinamäki (3+1) ja Jesse Palmberg (3+1), jonka yksi maaleista oli varmasti illan erikoisin. Hän yritti katkaista Niittomiesten puolustajan syöttöä ja onnistuikin siinä niin hyvin, että pallo suuntautui suoraan kohti maalia, jossa LNM-torjuja Toni Pallari ei ollut hereillä, vaan pallo lipui verkon perukoille. Tilanne näkyy videolla ajassa 3.28.

Limingan tehokkain oli Mika Kaitera tehoin 2+1. Umpisurkean alkukauden pelannut SB Vaasa nousi voitollaan sarjassa jo sijalle seitsemän. Liminka tipahti viikonloppuna playoff-viivan alle yhdeksänneksi.