Ulkomaat

Video: Vaparispesialisti iski jälleen – vastustajan puolustus katseli hölmistyneenä vierestä

29.01.
2016
0 Kommenttia
6
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Julkaisimme muutama viikko takaperin videojutun tästä KFUM Norrköpingiä edustavan Adam Wastenssonin taidonnäytteestä. Nyt vapaalyöntien erikoisosaaja on iskenyt uudelleen, ja BK Vingeniä vastaan juoniteltu maali on taitotasoltaan hyvin samanlainen kuin viimeksikin. Videon näet alta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.