Divarit

Video: Viiden pisteen Viinamäki pitelemätön KeLyn puolustukselle

05.01.
2016
5 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kalenterivuoden ensimmäisessä miesten Divari-ottelussa SB Vaasa haki täyden pistepotin Kellon Lyönnin vieraana. Voitto irtosi lauantaina Oulusta maalein 4–8. Vaasan ratkaisijaksi nousi hyökkääjä Kari-Matti Viinamäki.

Viime kaudella SPV:ssä liigavauhtia koettamassa käynyt Viinamäki iski ottelussa peräti neljä maalia ja antoi vielä päälle yhden maalisyötön.

KeLy kiri toisessa erässä vaasalaisten johdon jo maalin päähän, muttei kyennyt nousemaan missään vaiheessa rinnalle. Kotijoukkueen tehokkain oli pisteet 3+1 iskenyt Tuukka Kivioja. Viinamäen ketjukaveri Jesse Palmberg oli niin ikään vahvalla pelipäällä 1+2-tehoillaan.

Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Tarkkailija
05/01/2016
Mahtava "köyhänmiähen Mertaranta" selostajana! En tiä sit jaksaisko ihan koko matsia kuunnella...
Oulu
05/01/2016
Sen verran olisi selostaja voinut tehdä kotiläksyjä, että olisi opetellut edes toisen joukkueen nimen ennen peliä :D Myös "Kälyn" maalivahtina taisi olla ihan toinen mies, mitä selostajan puheissa,
YsiYsi
05/01/2016
Kyllähän siellä Krankka näytti maalissa olevan koko pelin, mutta tuo on kyllä mystistä että joukkueen nimeksi onnistuu vääntämään "KäLy" =)
Oulu
05/01/2016
Niimpä olikin näköjään Krankka. Ovat sitten näköjään Jesse Kamulan kanssa kuin kaksi marjaa ulkoiselta olemukseltaan :)
Kartsa
05/01/2016
Divarin divarin kuumin maalintekijä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.