Divarit

Tulikuuman Happee-hyökkääjän hattutemppu ratkaisi Jyväskylässä – katso sunnuntain salibandytulokset

24.01.
2016
9 Kommenttia
3
Divarit
Salibandyliigan pistepörssiä johtava Veli-Matti Hynynen nosti Happeen voittoon vaikeassa ottelussa. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Salibandyliigan pistepörssiä johtava Veli-Matti Hynynen nosti Happeen voittoon vaikeassa ottelussa. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Miesten Salibandyliigan pistepörssiä johtava Veli-Matti Hynynen nousi viidellä (4+1) tehopisteellään Jyväskylän sankariksi. Happee voitti kotonaan tiukasti pisteistä taistelleen Turun Palloseuran maalein 9–6.

Turun Palloseura tarjoili shokkialun kotijoukkue Happeelle Jyväskylässä. Juuso Alin vei TPS:n jo 0–4-johtoon ajassa 10.59, ja samalla hetkellä Happeen maalille vaihdettiin Miro Tuomalan tilalle Tuomas Turunen. Happee piristyi ja kampesi rinnalle. 5–5-tilanteessa vieraiden Mikko Stenfors sai punaisen kortin väkivaltaisuudesta.

Hurjassa vireessä oleva Happee-hyökkääjä Veli-Matti Hynynen laukoi puhtaan hattutempun kolmannessa erässä, ja näin ollen hirviryhmä vei pisteet vaiherikkaasta kamppailusta loppulukemin 9–6.

Miesten liigakierros lähti sunnuntaina käyntiin Helsingin Viikinkien ja Westend Indiansin välisellä kohtaamisella. Lauantaina yllätysvoitton Happeesta ottanut Indians taipui Pasilassa loppunumeroin 12–3.

Viikinkien vakuuttava kulku kohti voittoa alkoi heti avauserässä. Janne Hyvönen (2+1) iski kotijoukkueen jo 5–1-johtoon ensimmäisen 20-minuuttisen lopussa. Indians ei tästä enää toipunut ja hävisi myös toisen erän samoin numeroin.

Hyvösen lisäksi kolme tehopistettä nakuttivat Niclas Meyer (1+2), Mikael Lax (2+1), ja Tero Tiitu (2+1).

Westend Indians on liigan sarjataulukossa kymmenentenä, ja eroa viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaan OLS:aan oli ennen sunnuntaita kolme pistettä. Viikingit jatkaa sarjassa kolmantena.

Tampereen Koovee jatkoi Kaupin siskosten johdolla vahvaa virettään naisten Salibandyliigassa. Viikonlopun toinen voitto irtosi Kotkan Crackersista lukemin 5-1. Oona Kauppi iski tehot 2+1 ja sisko Veera osui maalipuiden väliin kahdesti.

Koovee on naisten liigassa kolmannella sijalla, kun taas Crackers jatkaa sarjajumbona.

Miesten Salibandyliiga
16:00 Viikingit-Indians 12-3 Ottelutilastot
18:00 NST-SalBa 4-4 Ottelutilastot
18:30 Happee-TPS 9-6 Ottelutilastot
18:30 Nokian KrP-OLS 4-4 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee-Crackers 5-1 Ottelutilastot
15:00 JoKa-SB-Pro 1-11 Ottelutilastot
15:30 O2-Jyväskylä-TPS 1-3 Ottelutilastot

Miesten Divari
15:00 KeLy-ÅIF 3-3 Ottelutilastot
17:00 Karhut-Erä Akatemia 5-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Katsoja
24/01/2016
Voisiko tuon tuomariparin laittaa jo jäähylle ? Kun ei näe oikeita tilanteita, puhalletaan miten sattuu. Aina sama tilanne kun herra kaljupää on kentällä !!
Kiihkeetä
24/01/2016
Oli kuuma peli, 59 minuuttia jäähyjä ja yksi ulosajo.
kuuma ja kuuma
25/01/2016
Ei se nyt normaalia kuumempi peli ollut. Tapahtui vaan paljon sellaista, josta käsi nousi herkästi ja isosti. Ulosajo oli ainoa, missä pelaajalla kärähti ja kiehui yli. Mailalla tarkoituksenmukainen lyönti Heikkistä munille ja pihalle.

Tuomariparia on turha hyllyttää. Toinen viimehetken varamiehenä pelille, joten ei ehkä paras mahdollinen valmistautuminen.

Hynynen, Turunen ja Heikkinen liekeissä pari erää. TPS aloitti hyvin, mutta sitten ei vaan kestänyt peli eikä pää kun piti vallan ruveta katsomollekin huutelemaan takaisin ja naureskelemaan (ja vielä kapteeni). Ei naureskellut enää parin minuutin päästä, kun Happee meni ohi.
Ihmehomma
25/01/2016
Ihmeellinen ottelu. Heti alkuhetkiltä alkaen Happee käy aivan kuumana milloin tuomarille ja milloin vastustajalle. Samankaltaista hölmöilyä nähtiin myös vierasjoukkueelta. Pelissä kiehuu välillä ei siinä sen kummempaa, mutta miten on mahdollista että kaikkien kehuma mestarivalmentaja Pulkkinen ei taaskaan saa joukkuettaan kuriin joukkueen kapteenista alkaen.
Ihme
25/01/2016
Ihmetellä täytyy, miksi Velsa Hynynen ei mahdu edelleenkään Kettusen suunnitelmiin? Onhan kaveri maalintekijä Luojan armosta. Todellinen snaipper, Suomen "galantecarlström". Kestää vertailun milloin tahansa Mika Moilaseen, jolla on vapaalippu jokaiseen maajoukkuetapahtumaan. Mites muut, eikö asia ole näin?
...
25/01/2016
Tukkatyyli
pertti k
25/01/2016
eikös hynysellä ollut ainakin jossain vaiheessa jalkavaivoja, jotka meinasivat estää pelaamisen kokonaan? voi siis olla, että siellä joudutaan rajoittamaan kuormitusta, jolloin mj-jutut saattaa olla poissuljettuja jo pelaajan puolelta. mutta eipä mulla mitään tietoa oo, kuhan spekuloin
Ihme
25/01/2016
Aivan, vammojahan hänellä on ollut... muistelisin että mestaruuskaudella 13-14 oli useampikin. Nyt ei näyttäisi mitään vakavampaa olevan :)
S7
25/01/2016
Jep. On noista vaivoista ja niiden takia maju hommien skippaamisesta ollut juttuja useasti... Eli tässä kohtaa ei taida valmentajaa tarvita syytellä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.