Divarit

Happee vankisti sarjajohtoaan, ykkösketju tulikuumana kärkitaistossa – katso sunnuntain salibandytulokset

10.01.
2016
0 Kommenttia
0
Divarit
Puolustaja Jonne Junkkarinen (27) vietti kolmen tehopisteen iltaa Oilersia vastaan. Kuva: Esa Jokinen

Puolustaja Jonne Junkkarinen (27) vietti kolmen tehopisteen iltaa Oilersia vastaan. Kuva: Esa Jokinen

Sunnuntain salibandykierros tarjosi tuhdin annoksen otteluita niin miesten kuin myös naisten pääsarjoista. Salibandyliigaa johtava Jyväskylän Happee kukisti Esport Oilersin vakuuttavin lukemin kärkiottelussa.

Happee karkasi toisessa 6–2-johtoon Juuso Heikkisen lauottua pallon Oilers-maalivahti Joonas Kaltiaisen selän taakse. Hirviteatteri sai juhlia lopulta kotijoukkueen 10–5-voittoa, kun summeri soi ottelun päättymisen merkiksi. Ykkösketjussa pelanneen Heikkisen tehoiksi jäivät pisteet 1+2, kuten myös puolustaja Jonne Junkkarisella. Pistekuninkaita olivat hyökkääjät Petri Kauko ja Veli-Matti Hynynen 3+2-tehoillaan.

Happee nousi voitolla 29 sarjapisteeseen.

Helsingissä taisteltiin miesten Salibandyliigan pisteistä paikallisottelun merkeissä. Lauantaina Happeelta pisteen ottanut M-Team ei pystynyt uudestaan yllättämään kärkipään joukkuetta. Viikingit vei ottelun selvin 7–1-loppunumeroin. Kotijoukkue Viikingit repi eron toisessa erässä, kun se iski viisi maalia. Miko Kailialan osuma toisen erän lopussa vei joukkueen jo 6–0-johtoon.

Kailiala oli myös joukkueensa tehokkain sunnuntai-iltana iskemällä tehopisteet 2+1. M-Teamin ainoan maalin iski Timo Elomaa.

Yksi yllätys Salibandyliigassa kuitenkin nähtiin sunnuntaina. Hallitseva Suomen mestari Seinäjoen Peliveljet joutui tyytymään tasapeliin sarjan häntäpäässä olevan Rauman SalBan vieraana. SPV johti ottelua vielä viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettäessä, mutta SalBan Joni Lehtoniemi tasoitti kamppailun 4–4:ään ajassa 50.48. Lisämaaleja ei ottelussa nähty ja näin ollen pisteet jaettiin Raumalla.

Blue Fox hävisi lauantaina dramaattisesti ÅIF:lle kolmannen erän loppuhetkillä päästettyään alivoimamaalin. Sunnuntaina Voiton avaimet olivat Blue Foxin käsissä jälleen viimeiselle minuutille asti kotiottelussa Joensuun Josbaa vastaan. Aleksi Ahokas kuitenkin vierasjoukkueelle 4–4-tasoitusmaali, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää 19 sekuntia. Jatkoaika oli maaliton, joten samoihin ottelu myös päättyi tasalukemiin.

Pääkallo.fi kertoo otteluista lisää illan aikana.

Miesten Divari:
14.00 KeLy–Steelers 3–11 Ottelutilastot
15.00 PirPi–Erä Akatemia 7–8 Ottelutilastot
16.00 Blue Fox–Josba 4–4 Ottelutilastot
16.00 SB Vaasa–Loviisan Tor 7–7 Ottelutilastot
16.00 LNM–LaSB 6–8 Ottelutilastot
(Karhut–ÅIF siirretty pelattavaksi 7.2.2016 klo 17.00)

Miesten Salibandyliiga:
16.00 Koovee–NST 6–3 Ottelutilastot
16.00 Viikingit–M-Team 7–1 Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat
17.00 SalBa–SPV 4–4 Ottelutilastot
17.00 Indians–OLS 4–6 Ottelutilastot
18.30 Happee–Oilers 10–5 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
14.00 SB-Pro–TPS 6–3 Ottelutilastot Jari Turusen ottelukuvat
15.00 JoKa–Happee 5–5 Ottelutilastot
15.00 O2-Jyväskylä–Koovee 2–8 Ottelutilastot
18.00 Classic–Crackers 27–3 Ottelutilastot
18.00 NST–M-Team 7–1 Ottelutilastot Markku Tauraman ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.