Liigat

Classic julkisti kovan luokan jatkosopimuksia – maajoukkuekaksikko ja valmennus jatkavat

23.02.
2016
3 Kommenttia
2
Liigat
Eemeli Salin (kesk.) ja Nico Salo (oik.) nähdään Classicin rieveissä myös ensi kaudella. Kuva: Topi Naskali

Eemeli Salin (kesk.) ja Nico Salo (oik.) nähdään Classicin riveissä myös ensi kaudella. Kuva: Topi Naskali

Miesten Salibandyliigan runkosarjaa johtava Classic julkaisi maanantaina tiedotteen, jossa se ilmoitti jatkosopimuksista, ja katkaisi Nico Saloa koskevilta siirtohuhuilta siivet.

Ruotsista kantautuneiden huhujen perusteella Salo olisi ollut siirtymässä Ruotsin Superliigassa pelaavan FC Helsingborgin riveihin ensi kaudeksi. Salolla on kuitenkin sopimus ensi kaudesta Classicin kanssa ja lahjakkuus pelaa sopimuskautensa loppuun saakka Classicissa.

– Haluan pelata sopimuskauteni loppuun Classicissa. Meillä on loistava joukkue ja osaava valmennus.

– Mestaruustavoite tämän joukkueen kanssa motivoi, samoin MM-kisat ensi joulukuussa. Classicissa on tarjolla iso rooli ja paljon vastuuta. Näen sen kehittävän minua pelaajana, kommentoi Salo Classicin tiedotteessa.

Joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä, ja Salibandyliigan kokonaispörssin kakkostilalla majaileva Eemeli Salin nähdään myös ensi kaudella Classicin paidassa. Suomen miesten salibandymaajoukkueen vakiokokoonpanoon kuuluva Salin on iskenyt tällä kaudella pisteet 32+23. Hyökkääjä tavoittelee paikkaa joulukuun MM-kisoissa.

Valmennuspuoli pysyy samana kaudella 2016-2017, kun Suomen kahteen miesten maailmanmestaruuteen luotsannut Petteri Nykky jatkaa päävalmentajana. Myös aisapari Samu Kuitunen jatkaa Tampereella.

– He ovat matkalla kohti kirkkainta kansainvälistä huippua. Molemmat ovat sitoutuneita ja valmiita tekemään töitä. On hienoa olla mukana auttamassa tällä matkalla, sanaili Nykky jatkosopimuksen tehneistä tähtipelaajistaan.

Omaa jatkosopimustaan Nykky kommentoi seuraavanlaisesti.

– Oma jatko on tietysti myös hyvä asia. Familyssä on ollut hienoa olla mukana tekemässä töitä. Kahden vuoden aikajänteellä oltiin alkuaankin liikkeellä. Vuosi on kuitenkin aika lyhyt aika saada asiat toimimaan joukkueessa parhaalla tavalla.

Classicin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mänsesterin syväkurkku
23/02/2016
Missä viipyy ex-mänsesteriläisten "paluumuuttajien" sopimusten julkaisut?
Naama
23/02/2016
Mikä Vänttisen polvessa on rikki?
Fani
24/02/2016
Millon julkaistaan RA Kainulaisen sopimus ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.